Artro Sport Clinic - Clinica medicala Bucuresti

Neurologie

Sectia de neurologie a clinicii Artro Sport ofera pacientilor posibilitatea de diagnosticare si tratament a tuturor categoriilor de boli care afecteaza sistemul nervos central (creierul si maduva spinarii) si cel periferic (sistemul nervos somatic si sistemul nervos vegetativ). Asadar, migrena persistenta, problemele de echilibru sau de coordonare a miscarilor, slabiciunea sau rigiditatea musculara, paralizia, convulsiile, senzatia de amorteala, tulburarile de vedere sau confuzia sunt semnale de alarma care ar trebui sa ne determine sa consultam de urgenta un specialist în neurologie.

Aceasta specialitate medicala se ocupa cu diagnosticarea si tratarea a peste 600 de afectiuni, multe dintre ele reprezentând un risc major la adresa vietii. Tulburarile neurologice pot fi cauzate de anomalii genetice (distrofie musculara, boala Huntington), boli degenerative (Parkinson, Alzheimer) sau autoimune (scleroza multipla), infectii (meningita), leziuni ale maduvei spinarii sau creierului si tumori (epilepsie, cancer). Afectarea vaselor de sânge care alimenteaza creierul produce accidentul vascular cerebral, boala care adesea poate conduce la infirmitate.

Medici de top si aparatura de ultima generatie
Din pacate, bolile neurologice sunt tot mai frecvente în rândul populatiei tinere, nu doar în România, ci la nivel mondial. Potrivit specialistilor, un european din trei sufera de diferite afectiuni neurologice, de la tulburari de somn pâna la dementa. Asadar, profilaxia este extrem de importanta în aceasta specialitate medicala, dat fiind faptul ca deficientele neurologice sunt greu de recuperat.

Specialistii în neurologie ai clinicii Artro Sport, medici cu studii de perfectionare în tara si strainatate, diagnosticheaza, trateaza si monitorizeaza pacientii cu afectiuni neurologice, astfel încât calitatea vietii acestora sa fie în mod cert îmbunatatita.

 

Galerie foto
  • ...