Artro Sport Clinic - Clinica medicala Bucuresti

Reumatologie

Clinica de Reumatologie Bucuresti
Cel mai adesea, durerile acute sau cronice si disfunctionalitatile aparatului locomotor sunt cele care ne determina sa batem la usa medicului reumatolog. Ideal este sa consultam reumatologul la primele neplaceri manifestate, pentru ca afectiunea sa fie tratata imediat.

Reumatologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sau tulburarilor de functionalitate ale tesuturilor conjunctive si aparatului locomotor. Însa si boli autoimune ca lupusul eritematos sistemic, spondilita anchilozanta sau poliartrita reumatoida – ca sa dam doar câteva exemple – sunt tratate de medicul reumatolog.

Bolile de tip degenerativ, precum artroza, reprezinta cea de-a doua cauza de invaliditate la persoanele de peste 50 de ani. Afectiunile cu substrat metabolic de tipul gutei sau osteoporozei ne aduc, pentru îngrijire si tratament, în cabinetul de reumatologie, precum si cele inflamatorii periarticulare si articulare sau infectioase articulare.

Medicii nostri specialisti în reumatologie
Specialistii în Reumatologie ai Artro Sport Clinic, cu pregatire atât în tara, cât si în strainatate vor diagnostica, trata si monitoriza afectiunile reumatice, alcatuind o schema de tratament personalizata, tinând cont de istoricul medical al fiecarui pacient, de medicatia luata si simptomatologie. Sa nu uitam însa ca bolile reumatice sunt o cauza frecventa a invaliditatii. Astfel, cu cât mergem la medic mai devreme, cu atât avem sanse mai mari sa ramânem activi.

Galerie foto
  • ...