Artro Sport Clinic - Clinica medicala Bucuresti

Medicina Sportiva

Clinica de Medicina Sportiva Bucuresti
Medicina sportiva este o specialitate medicala multidisciplinara complexa, care urmareste prevenirea, diagnosticarea si tratamentul afectiunilor si traumatismelor care pot aparea în cursul activitatilor sportive. Practicarea sporturilor de performata implica o colaborare strânsa cu medicina sportiva. Însa si persoanele care vor sa înceapa o activitate fizica sustinuta pot afla prin consultul de specialitate daca sunt sau nu apti pentru tipul de efort fizic dorit.

Specialistii nostri în medicina sportiva
Asadar, sportivii profesionisti sau cei amatori care vor consulta specialistii în Medicina sportiva ai Artro Sport Clinic vor beneficia de consiliere, tratament sau recuperare, astfel încât drumul spre performanta sa fie mult mai facil. Fie ca este vorba despre un examen clinic general, despre traumatologie si recuperare sportiva, explorari functionale (cardiovasculare, respiratorii sau analize de laborator) sau despre alte specialitati medicale si chirurgicale, sportivii care vor apela la sectia de Medicina sportiva din cadrul Artro Sport Clinic vor primi îngrijiri de la personal medical cu înalta calificare în domeniu.

Sportivii amatori si cei profesionisti pot recurge la testele de efort adaptate sportului practicat, la cele care vizeaza conditia fizica, dar pot primi si consiliere de specialitate în ce priveste nutritia si recuperarea dupa efort. Ortopedia, imagistica, neurologia, medicina interna sau dermatologia sunt alte specializari medicale care intra în aria Medicinei sportive.

Galerie foto
  • ...