Artro Sport Clinic - Clinica medicala Bucuresti

Cardiologie

Clinica de Cardiologie Bucuresti
Afectiunile cardiovasculare reprezinta o problema grava de sanatate, ignorata adesea de populatie. Cu toate acestea, sunt principala cauza a mortalitatii în România, 60% dintre decese fiind urmarea unor boli cardiovasculare. Ocupam un nefericit loc 1 la nivel european din cauza mortalitatii cauzate de afectiuni cardiovasculare, care afecteaza din ce în ce mai multi tineri.

Lipsa de miscare, colesterolul crescut, fumatul, hipertensiunea, dar si suferintele de natura psihologica, precum anxietatea sau depresia cresc considerabil riscul de boli cardiovasculare. Pentru a ne bucura de sanatate pâna la o vârsta înaintata, cel mai bun medicament este preventia, iar specialistii în Cardiologie ai clinicii Artro Sport ne ajuta nu doar în acest sens, ci si pentru diagnosticarea si tratarea afectiunilor cardiace, folosind aparatura medicala la standarde occidentale.

Cum te pot ajuta specialistii nostri cardiologi
O programare la cabinetul medicului cardiolog pentru consult ne poate scuti de multe probleme pe care, poate, nici nu le anticipam. Specialistii în Cardiologie ai clinicii Artro Sport urmaresc diagnosticarea si tratarea afectiunilor cardiace (congenitale, ischemice, valvulopatii, aritmii, insuficienta cardiaca sau afectiuni ale pericardului), astfel încât boala sa fie vindecata sau tinuta sub control.

Nu în ultimul rând, o preocupare a doctorilor este preventia afectiunilor cardiace. Moartea subita, a carei cauza este cel mai frecvent o tulburare de ritm cardiac (aritmie) a dus la sfârsitul tragic al multor sportivi de performanta. Acestea au fost însa doar cazurile cele mai mediatizate. În realitate, procentul mortii subite este de 20% din mortalitatea generala. Aceasta nu apare doar la sportivi, ci si la cei care practica activitate fizica intensa, fara a sti care este limita de rezistenta a organismului, mai ales daca nu se stiu suferind de nicio boala.

La clinica Artro Sport se pot efectua teste care folosesc tehnologii de ultima ora la nivel international, pentru a se depista si preveni aparitia unor posibile afectiuni care cresc riscul de moarte subita.

Galerie foto
  • ...