Cyber Itquality & Software

Reparatii Laptopuri Si Desktop-Uri

DepaService reprezinta locul in care oricine isi permite sa repare laptopul sau calculatorul. Calitatea serviciilor oferite este pe primul loc pentru noi si ne dorim ca orice echipament reparat sa nu mai intampine probleme din aceeasi cauza, daca sunt cazuri mai speciale si reparatia nu este sigura, preferam sa sti toate riscurile inainte de a-ti da acordul pentru reparatie. Ne dorim ca dupa experienta petrecuta cu noi sa fi pe deplin multumit si sa consideri ca a meritat sa apelezi la serviciile noastre, ca problema pentru care ne-ai cerut ajutorul s-a rezolvat si ca de acum inainte vei sti la cine sa apelezi de fiecare data cand ai probleme

 

*Taxa de diagnosticare (evaluarea tehnica în vederea repararii) a starii unui echipament variaza între 70 si 130 de lei, în functie de complexitatea produsului. Daca alegi sa repari la noi un produs aflat în afara garantiei (postgarantie), nu vom include în pretul reparatiei nici taxa de diagnosticare, nici taxa de transport.

Daca nu repari echipamentul la noi, atunci va fi necesara achitarea taxei de diagnosticare si transportul echipamentului de la noi, DepService, la adresa indicata de tine. Îti reamintim ca este important sa deschizi coletul în prezenta curierului si sa semnezi de primire numai dupa ce te-ai convins de integritatea produsului.

Galerie foto
  • ...