Cyber Itquality & Software

Reparatii Telefoane Si Tablete

Gama de servicii pe care o oferim clientilor nostri este destul de larga, executam reparatii hardware, interventii pe placa de baza, schimbare diverse componente BGA, remediere probleme incarcare, semnal, audio, schimbare piese GSM originale, touchscreen, display, LCD, carcasa, tastatura, conectori, butoane volum. Update software, refacere software, limba romana sau alte limbi preferate pentru aproape orice model GSM, decodare, deblocare cod retea, transfer de date, contacte, agenda, date personale, poze, melodii. Pentru ca traim intr-o lume în care comunicarea la distanta a devenit demult o necesitate, DepaService are misiunea de a ajuta toti clientii care ne solicita serviciile si punem in slujba lor experienta acumulata pe toata durata activitatii noastre, in care am învatat sa ne bazam pe eficienta si rapiditate.

 

*Taxa de diagnosticare (evaluarea tehnica în vederea repararii) a starii unui echipament variaza între 70 si 130 de lei, în functie de complexitatea produsului. Daca alegi sa repari la noi un produs aflat în afara garantiei (postgarantie), nu vom include în pretul reparatiei nici taxa de diagnosticare, nici taxa de transport.

Daca nu repari echipamentul la noi, atunci va fi necesara achitarea taxei de diagnosticare si transportul echipamentului de la noi, DepService, la adresa indicata de tine. Îti reamintim ca este important sa deschizi coletul în prezenta curierului si sa semnezi de primire numai dupa ce te-ai convins de integritatea produsului.

Galerie foto
  • ...