Cyber Itquality & Software

Reparatii Electrocasnice Mari

Va stam la dispozitie cu orice serviciu de reparatii/întretinere, servicii de montare/instalare pentru aparate electrocasnice aflate în garantie si post-garantie. Oferim garantie pe perioade de 3 luni pâna la 2 ani, în functie de producator. Preturile sunt stabilite în functie de complexitatea lucrarilor. Un specialist din zona dumneavoastra de domiciliu va interveni cu promptitudine si profesionalism pentru remedierea rapida a defectiunilor aparute la aparatul dumneavoastra de uz casnic.

Service electrocasnice multibrand din Bucuresti va ofera servicii de reparatii/întretinere pentru orice tip de aparat electrocasnic, de la cel mai simplu pâna la cel mai sofisticat. Suntem specializati si autorizati sa va oferim servicii de reparatii/întretinere pentru o gama larga de aparatura electrocasnica multibrand: frigidere, combine frigorifice, frigidere no frost, congelatoare, masini de spalat (rufe, vase), aspiratoare, aragazuri, cuptoare, aparate de aer conditionat, radiatoare, seminee etc.

 

*Taxa de diagnosticare (evaluarea tehnica în vederea repararii) a starii unui echipament variaza între 70 si 130 de lei, în functie de complexitatea produsului. Daca alegi sa repari la noi un produs aflat în afara garantiei (postgarantie), nu vom include în pretul reparatiei nici taxa de diagnosticare, nici taxa de transport.

Daca nu repari echipamentul la noi, atunci va fi necesara achitarea taxei de diagnosticare si transportul echipamentului de la noi, DepService, la adresa indicata de tine. Îti reamintim ca este important sa deschizi coletul în prezenta curierului si sa semnezi de primire numai dupa ce te-ai convins de integritatea produsului.

Galerie foto
  • ...