Cyber Itquality & Software

Reparatii Electrocasnice Mici

Oferim solutii complete in repararea, intretinerea si montarea aparatelor electrocasnice . Se pot repara si inlocui piese de schimb si accesorii pentru diversi producatori. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

*Taxa de diagnosticare (evaluarea tehnica în vederea repararii) a starii unui echipament variaza între 70 si 130 de lei, în functie de complexitatea produsului. Daca alegi sa repari la noi un produs aflat în afara garantiei (postgarantie), nu vom include în pretul reparatiei nici taxa de diagnosticare, nici taxa de transport.

Daca nu repari echipamentul la noi, atunci va fi necesara achitarea taxei de diagnosticare si transportul echipamentului de la noi, DepService, la adresa indicata de tine. Îti reamintim ca este important sa deschizi coletul în prezenta curierului si sa semnezi de primire numai dupa ce te-ai convins de integritatea produsului.

Galerie foto
  • ...