Cyber Itquality & Software

Reparatii Audio, Video Si Foto

Firma noastra asigura servicii complete de diagnosticare si reparare a aparatelor foto si a camerelor video, avand o experienta vasta in domeniu si bazandu-ne pe aparatura de ultima generatie de care dispunem. Dispunem de asemenea de o baza de date de piese si de documentatii tehnice foarte ampla, putand astfel sa asiguram repararea unei game foarte mari de aparate de la majoritatea producatorilor acestora. Firma noastra asigura si repararea in termen de garantie a aparatelor si a camerelor video Samsung, Sony, Panasonic, tehnicienii nostrii participand periodic la traininguri organizate de aceste firme, pentru perfectionarea continua si pentru a putea rezolva problemele aparute la orice aparat din aceasta categorie.

 

*Taxa de diagnosticare (evaluarea tehnica în vederea repararii) a starii unui echipament variaza între 70 si 130 de lei, în functie de complexitatea produsului. Daca alegi sa repari la noi un produs aflat în afara garantiei (postgarantie), nu vom include în pretul reparatiei nici taxa de diagnosticare, nici taxa de transport.

Daca nu repari echipamentul la noi, atunci va fi necesara achitarea taxei de diagnosticare si transportul echipamentului de la noi, DepService, la adresa indicata de tine. Îti reamintim ca este important sa deschizi coletul în prezenta curierului si sa semnezi de primire numai dupa ce te-ai convins de integritatea produsului.

Galerie foto
  • ...