Family Dental Clinic - Clinica Stomatologica Bucuresti

Estetica dentara

Va oferim diferite tipuri de tratamente in cadrul clinicii Family Dental Clinic pentru a realiza zambetul mult dorit:

Albirea dentara
Utilizam tehnici inovative precum Philips Zoom, cel mai bun tratament de albire a dintilor pentru cei care vor rezultate spectaculoase, imediat. Cu ajutorul acestuia poti obtine un zambet cu pana la 8 nuante mai alb in numai de 45 minute, eliminand petele de alimente si bauturi, imbatranirea si chiar decolorarea provocata de anumite tipuri de medicamente.

Vei cobori de pe scaunul stomatologic cu un zambet instantaneu mai luminos si mai increzator.
 
Fatetele dentare
Fatetele dentare pot fi o metoda excelenta pentru a realiza o schimbare estetica majora a zambetului. Spre deosebire de coroanele dentare, fatetele dentare acopera doar partea vizibila a dintilor si sunt la fel de subtiri ca o lentila de contact.

Coroane sau punti dentare integral fizionomice
Acestea au avantajul de a oferi cel mai bun rezultat estetic, fiind fabricate exclusiv din ceramica pe suport din zirconiu. Se elimina astfel orice metal vizibil, posibile alergii si de asemenea, sunt mult mai confortabile. Rezultatul este o restaurare foarte rezistenta, fara metale, capabila sa reziste la forte masticatorii mari.

Gingivectomie
Gingiile joaca un rol foarte important in estetica dentara, iar o proportie corecta este ideala pentru a ne bucura de un zambet perfect.

Implanturile dentare
Implanturile dentare implica nu numai o inlocuire a dintilor pierduti, dar este, de asemenea, un tratament care asigura un viitor mai bun si o calitate superioara a vietii.  Inlocuirea dintilor este esentiala in estetica dentara.

Ortodontia
Dintii malpozitionati influenteaza aspectul pacientilor.  Alinierea dentara este esentiala pentru un aspect armonios. 

Oferim diferite tipuri de tratamente ortodontice pentru a le putea adapta nevoilor fiecarui pacient.

Galerie foto
  • ...