Zona: București
Destinatie spatiu: birouri
800 €
 • Suprafata utila 55 mp
 • Birouri
 • 12 min.
Sector 3, 14 iun, 21:02
Barbu Vacarescu, 2 camere, incalzire pardoseala, complex 102 The Address, parcare subterana
550 €
Barbu Vacarescu, 2 camere, incalzire pardoseala, complex 102 The Address, parcare subterana Mai sunt la inchiriere apartamente cu 2 camere tip: Joy 1 (etaj 6 si 7 ), Joy 3 (etaj 1 si 2), Joy 5 (etaj 5 si 8) si Joy 11 (etaj 1, 2 si 8) . 102 The Address este cel mai nou proiect rezidential situat pe strada Barbu Vacarescu la nr. 102. Pasiunea pentru eleganta a dat nastere proiectului rezidential 102 The Address, un loc ce aduce aproape de tine armonia de acasa. Rafinamentul deosebit, designul modern, spatiul generos si confortul sunt doar cateva dintre lucrurile pe care le gasesti mereu, de fiecare data cand revii acasa. Cu acces direct din bulevardul Barbu Vacarescu, cladirea 102 The Address isi face prezenta vizibil printr-un design modern al materialelor din aluminiu si sticla laminata. Cu terase deschise, balcoane spatioase cu balustrade din geamuri securizate si ascensoare tip duplex, privelistea devine un atu al etajelor superioare. Bucura-te de confortul unui mix de facilitati, in cladirea 102 The Address. Finisaje exterioare: material fatada cladire din aluminiu si sticla (LOW E) Saint Gobain 4 Seasons, placaj fatada din material ceramic, portelan si lemn cu cleme aparente, izolatie fatada prin termosistem, ventilata si mix, balustrada din sticla laminata si securizata, ascensoare tip duplex Schindler, compartimentari exterioare din BCA YTONG. Finisaje interioare: centrala proprie Buderus (cu boiler incorporat), incalzire prin pardoseala, radiatoare Vogel & Noot, tamplarie aluminiu cu geam termopan tripan, parchet triplustratificat din lemn natural, faianta si gresie(Made in Italy) Porcelanosa, bucatarie deschisa, nemobilata, compartimentari interioare prin gipscarton Rigips/Siniat, obiecte sanitare Villeroy & Boch, baterii sanitare Kludi, prize si intrerupatoare Legrand-Bticino Matix, corpuri de iluminat Pelsan/Arlight. Apartamentul decomandat tip Joy 11 este situat la etajul 2 din 10 si vederea este spre fata imobilulul. In pretul chiriei este inclus un loc de parcare subteran si se pot da mai multe locuri de parcare si/sau boxa (cost suplimentar). Pentru mai multe detalii si vizionari va stam la dispozitie!
 • Suprafata utila 57 mp
 • Birouri
 • 12 min.
Bucuresti, 14 iun, 10:55
Bucuresti
549 €
 • Suprafata utila 100 mp
 • Birouri
 • 5 min.
Bucuresti, 12 iun, 00:20
Opanez nr. 12, Lacul Tei - Barbu Vacarescu, Cladire birouri
1.375 €
Opanez nr. 12, Lacul Tei - Barbu Vacarescu, Cladire birouri Bun venit in cartierul Lacul Tei Inainte de orice, va invit pe alexandrucordea .ro/AC9176 pentru a vedea intreaga galerie foto, prezentarea video a spatiului pe care vi-l propun spre inchiriere. Este posibil ca site-ul pe care va aflati sa nu aveti posibilitatea de-a accesa toate detaliile! Spatiu in cladire de birouri clasa B, aflata in zona Barbu Vacarescu, pe str. Opanez la nr. 12, cu acces facil catre STB si centre de interes. Suprafata cladirii este dispusa pe P+4E. Spatiul disponibil: etaj 4 -189 mp utili, Open-Space, din care 47mp sunt terasa. Doua grupuri sanitare ( barbati/femei) Exista si posibilitatea inchirierii unui spatiu aditional, la etajul 2, in suprafata utila de 182 mp, gata compartimentat (compartimentari realizate din sticla), in 5 birouri ( Vedeti schita atasata ). Cladirea este avizata PSI. Spatiile de birouri sunt individuale pe fiecare etaj. Nu impartiti etajul cu nimeni! Servicii: administrare cladire, mentenanta lift si spatii comune, curatenie lift si spatii comune. Structura rezistenta: beton Suprafata construita: 236 mp Finisaje: Podele: mocheta ( se va pune mocheta noua pentru noul chirias) Pereti: lambriu Bai: Gresie, Faianta Racire: Aparate cu aer conditionat. Incalzire: Centrala de imobil cu reglaj pe fiecare etaj. Pret de inchiriere: 1375 Euro ( Chirie + Mentenanta inclus) Moneda: Euro NU se aplica TVA la pret. Proprietatea este pe persoana fizica! Pretul de inchiriere nu cuprinde costurile utilitatilor! Disponibilitate proprietate: imediata. Conditii contractuale: Contract minim: 12 luni calendaristice + posibilitate prelungire Avans: 1 luna avans + 1 luna garantie Comision: 50% din contravaloarea unei luni de chirie. Proprietatea va este oferita in reprezentare exclusiva de RENET - Real Estate Network, prin Alexandru Cordea! Pentru vizionari, va rog sa ma contactati in prealabil pe telefon/e-mail. Pentru orice detalii, va stau la dispozitie!
 • Suprafata utila 189 mp
 • Birouri
Bucuresti, 13 iun, 22:45
Cotroceni Business Center Spatii de inchiriat
435 €
Cotroceni Business Center Spatii de inchiriat Catoma Property Invest va ofera spre inchiriere spatii pentru activitati de birouri, in COTROCENI BUSINESS CENTER (cu posibilitatea declararii sediului social in spatiul inchiriat). Prezenta oferta are la baza un spatiu de birouri in suprafata de 44 mp cu acces catre spatiile comune: hol , grup sanitar femei si grup sanitar barbati. Peste pretul expus de 9,9 euro/mp nenegociabil se mai adauga un cost estimativ de cca 3,5 euro + TVA/mp. Spatiile de birouri sunt variate, incepand de la cca. 44 mp pana la 800 mp; Facilitati: - Spatii nou amenajate [posibilitatea de compartimentare la cerere], - Atmosfera interioara moderna - lifturi noi, - Instalatii climatizare cu control separat pentru fiecare spatiu, - Contorizare electrica separata pentru fiecare spatiu, - Parcare gratuita in curtea incintei, - Numerosi furnizori de servicii de telefonie si internet, - Restaurante in incinta complexului, - Acces 24 din 24 in cladirea complexului de birouri, - Paza si monitorizare video permanenta, - Facturare utilitati in sistem Open Book. Preturi si conditii de inchiriere: Preturile variaza pentru fiecare spatiu in functie de: suprafata, perioada de contractare, beneficiile oferite [ compartimentare la cerere ], caracteristici tehnice [ spatii cu si fara lumina naturala // spatii cu utilitati la comun sau contorizare separata], etc. Preturile pentru spatiile de birouri sunt expuse la 11E/mp plus TVA. Contractele negociate se pot incheia pe o perioada de minim 12 luni si maxim 60 de luni. Chiria se achita pentru luna in curs in termen de 15 zile de la primirea facturii, iar mentenanta in termen de 15 zile de la primirea facturii. Mentenanta se factureaza separat si include: energie electrica spatii comune, energie termica pe timpul iernii, aer conditionat pe timpul verii, curatentie spatii comune si toalete, paza si serviciile de monitorizare, lifturile ( 4 euro + TVA). Localizare excelenta: - intersectia Bd. Iuliu Maniu cu Bd. Vasile Milea - 15 min de Autostrada A1 - 30 min de Aeroportul Baneasa - Langa noul Mall Afi Palace Cotroceni - 10 min de Centrul Bucurestiului Pentru mai multe informatii referitoare la disponibilitatea spatiilor, nu ezitati sa ne contactati. Broker exclusiv - Florin TOMA
 • Suprafata utila 44 mp
 • Birouri
Bucuresti, ieri, 22:55
Barbu Vacarescu, complex 102 The Address, 3 camere nou, incalzire pardoseala, parcare subterana
1.000 €
Barbu Vacarescu, complex 102 The Address, 3 camere nou, incalzire pardoseala, parcare subterana Mai sunt la inchiriere apartamente cu 3 camere tip: Family 1 (etaj 7 si 8), Family 2 (etaj 7 si 8), Family 3 (etaj 2) si Family 5 (etaj 8). 102 The Address este cel mai nou proiect rezidential situat pe strada Barbu Vacarescu la nr. 102. Pasiunea pentru eleganta a dat nastere proiectului rezidential 102 The Address, un loc ce aduce aproape de tine armonia de acasa. Rafinamentul deosebit, designul modern, spatiul generos si confortul sunt doar cateva dintre lucrurile pe care le gasesti mereu, de fiecare data cand revii acasa. Cu acces direct din bulevardul Barbu Vacarescu, cladirea 102 The Address isi face prezenta vizibil printr-un design modern al materialelor din aluminiu si sticla laminata. Cu terase deschise, balcoane spatioase cu balustrade din geamuri securizate si ascensoare tip duplex, privelistea devine un atu al etajelor superioare. Bucura-te de confortul unui mix de facilitati, in cladirea 102 The Address. Finisaje exterioare: material fatada cladire din aluminiu si sticla (LOW E) Saint Gobain 4 Seasons, placaj fatada din material ceramic, portelan si lemn cu cleme aparente, izolatie fatada prin termosistem, ventilata si mix, balustrada din sticla laminata si securizata, ascensoare tip duplex Schindler, compartimentari exterioare din BCA YTONG. Finisaje interioare: centrala proprie Buderus (cu boiler incorporat), incalzire prin pardoseala, tamplarie aluminiu cu geam termopan tripan, radiatoare Vogel & Noot, parchet triplustratificat din lemn natural, faianta si gresie(Made in Italy) Porcelanosa, bucatarie deschisa, nemobilata, compartimentari interioare prin gipscarton Rigips/Siniat, obiecte sanitare Villeroy & Boch, baterii sanitare Kludi, prize si intrerupatoare Legrand-Bticino Matix, corpuri de iluminat Pelsan/Arlight. Apartamentul decomandat tip Family 5 este situat la etajul 8 din 10 si vederea este spre spatele imobilulul. In pretul chiriei este inclus un loc de parcare subteran dar se pot oferi mai multe locuri de parcare. Pentru mai multe detalii si vizionari va stam la dispozitie!
 • Suprafata utila 74 mp
 • Birouri
 • 12 min.
Bucuresti, 14 iun, 07:05
Cotroceni, spatii de inchiriat, Cotroceni Business Center
2.217 €
Cotroceni, spatii de inchiriat, Cotroceni Business Center Catoma Property Invest va ofera spre inchiriere spatii pentru activitati de birouri, in Cotroceni Business Center (cu posibilitatea declararii sediului social in spatiul inchiriat). Spatiile de birouri sunt variate, incepand de la cca. 44 mp pana la 800 mp; Facilitati: - Spatii nou amenajate [posibilitatea de compartimentare la cerere], - Atmosfera interioara moderna - lifturi noi, - Instalatii climatizare cu control separat pentru fiecare spatiu, - Contorizare electrica separata pentru fiecare spatiu, - Parcare gratuita in curtea incintei, - Numerosi furnizori de servicii de telefonie si internet, - Restaurante in incinta complexului, - Acces 24 din 24 in cladirea complexului de birouri, - Paza si monitorizare video permanenta, - Facturare utilitati in sistem Open Book. Preturi si conditii de inchiriere: Preturile variaza pentru fiecare spatiu in functie de: suprafata, perioada de contractare, beneficiile oferite [ compartimentare la cerere ], caracteristici tehnice [ spatii cu si fara lumina naturala // spatii cu utilitati la comun sau contorizare separata], etc. Preturile pentru spatiile de birouri sunt expuse la 9,9 E/mp plus TVA. Contractele negociate se pot incheia pe o perioada de minim 12 luni si maxim 60 de luni. Chiria se achita pentru luna in curs in termen de 15 zile de la primirea facturii, iar mentenanta in termen de 15 zile de la primirea facturii. Mentenanta se factureaza separat si include: energie electrica spatii comune, energie termica pe timpul iernii, aer conditionat pe timpul verii, curatentie spatii comune si toalete, paza si serviciile de monitorizare, lifturile ( 3,5 euro + TVA). Localizare excelenta: - intersectia Bd. Iuliu Maniu cu Bd. Vasile Milea - 15 min de Autostrada A1 - 30 min de Aeroportul Baneasa - Langa noul Mall Afi Palace Cotroceni - 10 min de Centrul Bucurestiului Pentru mai multe informatii referitoare la disponibilitatea spatiilor, nu ezitati sa ne contactati. Broker exclusiv - Florin TOMA
 • Suprafata utila 224 mp
 • Birouri
Bucuresti, 03 iun, 04:05
Imobiliare inchirieri - Spatii comerciale, birouri