Zona: București
Aer conditionat: da
Barbu Vacarescu, Lacul Tei, Opanez nr. 12, Lacul Tei, Cladire birouri
2.075 €
Barbu Vacarescu, Lacul Tei, Opanez nr. 12, Lacul Tei, Cladire birouri Bun venit in cartierul Lacul Tei Inainte de orice, va invit pe alexandrucordea .ro/AC9249 pentru a vedea intreaga galerie foto, prezentarea video si turul virtual al spatiului pe care vi-l propun spre inchiriere. Este posibil ca site-ul pe care va aflati sa nu aveti posibilitatea de-a accesa toate detaliile! Spatiul este situat intr-o cladire de birouri clasa B, aflata in zona Barbu Vacarescu, pe str. Opanez la nr. 12, cu acces facil catre STB si centre de interes. Cladirea are regim de inaltime P+4 ; Spatiul disponibil: se inchiriaza etajul 2 integral -182 mp utili, gata compartimentat. Compartimentarile sunt facute din sticla dubla si sunt impartite dupa cum urmeaza: 4 birouri, sala de consiliu, doua grupuri sanitare ( femei/barbati), bucatarie cu spatiu de depozitare. Exista si posibilitatea inchirierii unui spatiu aditional, la etajul 4, in suprafata utila de 189 mp din care terasa 47 mp. ( vedeti schita atasata) Daca se inchiriaza ambele spatii, obtineti o reducere de 5% ! Cladirea este avizata PSI. Spatiile de birouri sunt individuale pe fiecare etaj. Nu impartiti etajul cu nimeni! !!! Daca se inchiriaza impreuna cu spatiul de la etajul 4, beneficiati de discount 5% !!! Servicii: administrare cladire, mentenanta lift si spatii comune, curatenie lift si spatii comune. Structura rezistenta: beton Suprafata construita: 236 mp Finisaje: Podele: mocheta ( se va pune mocheta noua pentru noul chirias) Pereti: lambriu metalic Bai: Gresie, Faianta Racire: Aparate cu aer conditionat. Incalzire: Centrala de imobil cu reglaj pe fiecare etaj. Pret de inchiriere: 2075 Euro ( Chirie + Mentenanta inclus) Moneda: Euro NU se aplica TVA la pret. Proprietatea este pe persoana fizica! Pretul de inchiriere nu cuprinde costurile utilitatilor! Disponibilitate proprietate: 1 Septembrie. Conditii contractuale: Contract minim: 12 luni calendaristice + posibilitate prelungire Avans: 1 luna avans + 1 luna garantie Comision: 50% din contravaloarea unei luni de chirie. Proprietatea va este oferita in reprezentare exclusiva de RENET - Real Estate Network, prin Alexandru Cordea! Pentru vizionari, va rog sa ma contactati in prealabil pe telefon/e-mail. Pentru orice detalii, va stau la dispozitie!
  • Suprafata utila 182 mp
  • Birouri
Bucuresti, 16 sep, 00:25
Spatiu comercial reprezentativ Piata Victoriei, Calea Victoriei 224
9.500 €
Spatiu comercial reprezentativ Piata Victoriei, Calea Victoriei 224 Este cunoscut faptul ca, pentru o companie solida, matura, cu dorinta de ascensiune, notorietatea si imaginea sunt doua aspecte in care trebuie sa investeasca neincetat. In acest sens, vizibilitatea este un lucru esential. Cu o medie de cateva milioane de oameni ce tranziteaza anual zona Victoriei, deopotriva localnici si turisti, aceasta reprezinta un important nod comercial, social si cultural al metropolei. Va propunem spre inchiriere, in regim de exclusivitate, un spatiu comercial in Piata Victoriei, situat pe Calea Victoriei nr.224. Este o zona ultracentrala, reprezentativa a Bucurestiului, cu un trafic pietonal intens. Spatiul este pozitionat stradal la parterul si etajul 1 al unui imobil cu vedere spre piata Victoriei situat pe coltul aflat la intersectia blvdului Lascar Catargiu cu Calea Victoriei, beneficiind de o intrare separata si vitrina stradala de aproximativ 12 mp. Suprafata totala este de 262 mp si poate fi compartimentata tip open space sau cu spatii distincte. Beneficiaza de un sistem propriu de supraveghere si securitate. Accesul catre spatiul de inchiriat se realizeaza facil, el fiind in imediata apropiere a statiilor de metrou Victoriei I si II si a altor mijloace de transport in comun. Imobilul beneficiaza de toate utilitatile. Recomandat pentru diverse tipuri de activitati ce necestita o buna vizibilitate: banci, reprezentante medicale, cafenele, restaurant, sali fitness, showroom, etc Locatia se afla in apropiere de Muzeul Taranului Roman, reper turistic important, Muzeul Antipa, Muzeul Enescu si, la o scurta plimbare de Ateneul Roman si Muzeul de Arta. De asemenea, in zona se afla banci, reprezentante medicale, cafenele, etc. Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!
  • Suprafata utila 260 mp
  • Sp. comercial
  • 1 min.
Bucuresti, 26 aug, 21:10
Bucuresti
549 €
  • Suprafata utila 100 mp
  • Birouri
  • 5 min.
Bucuresti, 21 sep, 03:15
Barbu Vacarescu, Opanez nr. 12, Lacul Tei, Cladire birouri
1.575 €
Barbu Vacarescu, Opanez nr. 12, Lacul Tei, Cladire birouri Bun venit in cartierul Lacul Tei Inainte de orice, va invit pe alexandrucordea .ro/AC9176 pentru a vedea intreaga galerie foto, prezentarea video si turul virtual al spatiului pe care vi-l propun spre inchiriere. Este posibil ca site-ul pe care va aflati sa nu aveti posibilitatea de-a accesa toate detaliile! Spatiu in cladire de birouri clasa B, aflata in zona Barbu Vacarescu, pe str. Opanez la nr. 12, cu acces facil catre STB si centre de interes. Suprafata cladirii este dispusa pe P+4E. Spatiul disponibil: etaj 4 -189 mp utili, Open-Space, din care 47mp sunt terasa. Doua grupuri sanitare ( barbati/femei) Exista si posibilitatea inchirierii unui spatiu aditional, la etajul 2, in suprafata utila de 182 mp, gata compartimentat (compartimentari realizate din sticla), in 5 birouri ( Vedeti schita atasata ). Cladirea este avizata PSI. Spatiile de birouri sunt individuale pe fiecare etaj. Nu impartiti etajul cu nimeni! Servicii: administrare cladire, mentenanta lift si spatii comune, curatenie lift si spatii comune. Structura rezistenta: beton Suprafata construita: 236 mp Finisaje: Podele: mocheta ( se va pune mocheta noua pentru noul chirias) Pereti: lambriu Bai: Gresie, Faianta Racire: Aparate cu aer conditionat. Incalzire: Centrala de imobil cu reglaj pe fiecare etaj. Pret de inchiriere: 1575 Euro ( Chirie + Mentenanta inclus) Moneda: Euro NU se aplica TVA la pret. Proprietatea este pe persoana fizica! Pretul de inchiriere nu cuprinde costurile utilitatilor! Disponibilitate proprietate: imediata. Conditii contractuale: Contract minim: 12 luni calendaristice + posibilitate prelungire Avans: 1 luna avans + 1 luna garantie Comision: 50% din contravaloarea unei luni de chirie. Proprietatea va este oferita in reprezentare exclusiva de RENET - Real Estate Network, prin Alexandru Cordea! Pentru vizionari, va rog sa ma contactati in prealabil pe telefon/e-mail. Spatiul este actualmente ocupat, iar chiriasii nu trebuie sa fie deranjati pana la eliberare. Pentru orice detalii, va stau la dispozitie!
  • Suprafata utila 189 mp
  • Birouri
Bucuresti, 16 sep, 00:25
Imobiliare inchirieri - Spatii comerciale, birouri