Zona: București
Aer conditionat: da
Pantelimon, Mega Mall
5.500 €
 • Suprafata utila 1.000 mp
 • Birouri
Bucuresti, 09 iul, 11:15
Spatiu Birouri 80mp Panduri
700 €
Spatiu Birouri 80mp Panduri An constructie: 1985 Suprafata: 80mp Etaj: parter Clasa birou: A Exista Certificat Energetic. Blocul a fost reabilitat termic in 2012. Apartamentul a fost modificat in sensul ca s-au amenajat trei camere pentru birouri+o camera protocol, o bucatarie si o baie. La intrare este usa metalica dotata cu doua yale antidrill Mottura. Tamplaria exterioara este din PVC alb prevazuta cu geam termopan antireflexie(nu se poate vedea in interior daca te uiti de afara). Toate ferestrele au la exterior grilaje antiefractie. La interior exista jaluzele verticale Luxaflex. Caloriferele sunt din aluminiu prevazute cu repartitoare(cu semnal radio) si robinete termostatare racordate la incalzirea centrala. Exista apometre pe toate traseele de apa rece si calda. Tavanul este din rigips casetat si iluminat cu spoturi si becuri economice. Pardoseala este parchet laminat furniruit cu stejar, mai putin baia, holul intrare si bucataria. La baie, bucatarie si sala protocol exista usi din PVC imitatie stejar prevazute cu geamuri matisate. Apartamentul are doua aparate pentru aer conditionat FUNAI Inverter 12000BTU. Mobilierul este de la MOBEXPERT OFFICE DE LUX de cea mai buna calitate. Exista sistem de alarma programabil cu senzori PIR si posibiliatea de racordare la o firma de paza. Exista sistem de telefonie si internet racordate in retea. Sala protocol are masa de consiliu+6 scaune tapitate cu piele alba, dulap documente, aer conditionat Funai Inverter 12000BTU. In biroul mare exita cinci birouri+scaune+dulapuri documente + aer conditionat Funai Inverter 12000BTU+dozator apa rece-calda “La Fantana+combina frigorifica Indesit. In biroul mic exista birou+scaune+dulapuri documente. In bucatarie exista chiuveta inox, dulap vase,cuptor cu microunde,masa, vase, etc. Baia este faiantata si gresiata dotata cu dulap+chiuveta+oglinda cu spoturi+WC,+ restul accesoriilor de la firma GALA Spania. Instalatiile electrice+sanitare sunt de cea mai buna calitate si sunt functionale. Practic chiriasul are toate dotarile pentru asi incepe activitatea imediat. Chiria este de: 700Euro/luna. Conditii de plata:doua luni garantie+o luna chiria, apoi chiria anticipat la inceputul fiecarei luni. Contract la circa financiara cu toata suma declarata. Apartamentul este liber.
 • Suprafata utila 82 mp
 • Birouri
Bucuresti, 03 iul, 09:14
Bucuresti
650 €
 • Suprafata utila 100 mp
 • Birouri
 • 5 min.
Bucuresti, 09 iul, 00:40
Barbu Vacarescu, Opanez nr. 12, Lacul Tei, cladire birouri
1.575 €
Barbu Vacarescu, Opanez nr. 12, Lacul Tei, cladire birouri Bun venit in cartierul Lacul Tei Inainte de orice, va invit pe alexandrucordea.ro/AC9176 pentru a vedea intreaga galerie foto, prezentarea video si turul virtual al spatiului pe care vi-l propun spre inchiriere. Este posibil ca site-ul pe care va aflati sa nu aveti posibilitatea de-a accesa toate detaliile! Spatiu in cladire de birouri clasa B, aflata in zona Barbu Vacarescu, pe str. Opanez la nr. 12, cu acces facil catre STB si centre de interes. Suprafata cladirii este dispusa pe P+4E. Spatiul disponibil: etaj 4 -189 mp utili, Open-Space, din care 47mp sunt terasa. Doua grupuri sanitare ( barbati/femei) Exista si posibilitatea inchirierii unui spatiu aditional, la etajul 2, in suprafata utila de 182 mp, gata compartimentat in 5 birouri ( Vedeti schita atasata ). Compartimentarile sunt realizate din sticla. Cladirea este avizata PSI. Spatiile de birouri sunt individuale pe fiecare etaj. Nu impartiti etajul cu nimeni! Servicii: administrare cladire, mentenanta lift si spatii comune, curatenie lift si spatii comune. Structura rezistenta: beton Suprafata construita: 236 mp Finisaje: Podele: mocheta ( se va pune mocheta noua pentru noul chirias) Pereti: lambriu Bai: Gresie, Faianta Racire: Aparate cu aer conditionat. Incalzire: Centrala de imobil cu reglaj pe fiecare etaj. Pret de inchiriere: 1775 Euro ( Chirie + Mentenanta inclus) Moneda: Euro NU se aplica TVA la pret. Proprietatea este pe persoana fizica! Pretul de inchiriere nu cuprinde costurile utilitatilor! Disponibilitate proprietate: 1 Septembrie. Conditii contractuale: Contract minim: 12 luni calendaristice + posibilitate prelungire Avans: 1 luna avans + 1 luna garantie Comision: 50% din contravaloarea unei luni de chirie. Proprietatea va este oferita in reprezentare exclusiva de Renet - Real Estate Network, prin Alexandru Cordea! Pentru vizionari, va rog sa ma contactati in prealabil pe telefon/e-mail. Spatiul este actualmente ocupat, iar chiriasii nu trebuie sa fie deranjati pana la eliberare. Pentru orice detalii, va stau la dispozitie!
 • Suprafata utila 189 mp
 • Birouri
Bucuresti, 27 iun, 20:27
Kogalniceanu, stradal, piata
+ Schita
600 €
 • Suprafata utila 24 mp
 • Sp. comercial
Bucuresti, 06 iul, 11:24
Barbu Vacarescu, Opanez nr. 12, Lacul Tei, cladire birouri
2.075 €
Barbu Vacarescu, Opanez nr. 12, Lacul Tei, cladire birouri Bun venit in cartierul Lacul Tei Inainte de orice, va invit pe alexandrucordea .ro/AC9249 pentru a vedea intreaga galerie foto, prezentarea video si turul virtual al spatiului pe care vi-l propun spre inchiriere. Este posibil ca site-ul pe care va aflati sa nu aveti posibilitatea de-a accesa toate detaliile! Spatiul este situat intr-o cladire de birouri clasa B, aflata in zona Barbu Vacarescu, pe str. Opanez la nr. 12, cu acces facil catre STB si centre de interes. Cladirea are regim de inaltime p+4 ; Spatiul disponibil: se inchiriaza etajul 2 integral -182 mp utili, gata compartimentat. Compartimentarile sunt facute din sticla dubla si sunt impartite dupa cum urmeaza: 4 birouri, sala de consiliu, doua grupuri sanitare ( femei/barbati), bucatarie cu spatiu de depozitare. Exista si posibilitatea inchirierii unui spatiu aditional, la etajul 4, in suprafata utila de 189 mp din care terasa 47 mp. Daca se inchiriaza ambele spatii, obtineti o reducere de 5% ! Cladirea este avizata PSI. Spatiile de birouri sunt individuale pe fiecare etaj. Nu impartiti etajul cu nimeni! !!! Daca se inchiriaza impreuna cu spatiul de la etajul 4, beneficiati de discount 5% !!! Servicii: administrare cladire, mentenanta lift si spatii comune, curatenie lift si spatii comune. Structura rezistenta: beton Suprafata construita: 236 mp Finisaje: Podele: mocheta ( se va pune mocheta noua pentru noul chirias) Pereti: lambriu metalic Bai: Gresie, Faianta Racire: Aparate cu aer conditionat. Incalzire: Centrala de imobil cu reglaj pe fiecare etaj. Pret de inchiriere: 2075 Euro ( Chirie + Mentenanta inclus) Moneda: Euro NU se aplica TVA la pret. Proprietatea este pe persoana fizica! Pretul de inchiriere nu cuprinde costurile utilitatilor! Disponibilitate proprietate: 1 Septembrie. Conditii contractuale: Contract minim: 12 luni calendaristice + posibilitate prelungire Avans: 1 luna avans + 1 luna garantie Comision: 50% din contravaloarea unei luni de chirie. Proprietatea va este oferita in reprezentare exclusiva de Renet - Real Estate Network, prin Alexandru Cordea! Pentru vizionari, va rog sa ma contactati in prealabil pe telefon/e-mail. Spatiul este actualmente ocupat, iar chiriasii nu trebuie sa fie deranjati pana la eliberare. Pentru orice detalii, va stau la dispozitie!
 • Suprafata utila 182 mp
 • Birouri
Bucuresti, 27 iun, 20:27
Spatii de inchiriat - Cotroceni Business Center
484 €
Spatii de inchiriat - Cotroceni Business Center Catoma Property Invest va ofera spre inchiriere spatii pentru activitati de birouri, in Cotroceni Business Center (cu posibilitatea declararii sediului social in spatiul inchiriat). Prezenta oferta are la baza un spatiu de birouri in suprafata de 44 mp cu acces catre spatiile comune: hol , grup sanitar femei si grup sanitar barbati. Peste pretul expus de 11 euro/mp nenegociabil se mai adauga un cost estimativ de cca 4 euro + TVA/mp. Spatiile de birouri sunt variate, incepand de la cca. 44 mp pana la 800 mp; Facilitati: - Spatii nou amenajate [posibilitatea de compartimentare la cerere], - Atmosfera interioara moderna - lifturi noi, - Instalatii climatizare cu control separat pentru fiecare spatiu, - Contorizare electrica separata pentru fiecare spatiu, - Parcare gratuita in curtea incintei, - Numerosi furnizori de servicii de telefonie si internet, - Restaurante in incinta complexului, - Acces 24 din 24 in cladirea complexului de birouri, - Paza si monitorizare video permanenta, - Facturare utilitati in sistem Open Book. Preturi si conditii de inchiriere: Preturile variaza pentru fiecare spatiu in functie de: suprafata, perioada de contractare, beneficiile oferite [ compartimentare la cerere ], caracteristici tehnice [ spatii cu si fara lumina naturala // spatii cu utilitati la comun sau contorizare separata], etc. Preturile pentru spatiile de birouri sunt expuse la 11E/mp plus TVA. Contractele negociate se pot incheia pe o perioada de minim 12 luni si maxim 60 de luni. Chiria se achita pentru luna in curs in termen de 15 zile de la primirea facturii, iar mentenanta in termen de 15 zile de la primirea facturii. Mentenanta se factureaza separat si include: energie electrica spatii comune, energie termica pe timpul iernii, aer conditionat pe timpul verii, curatentie spatii comune si toalete, paza si serviciile de monitorizare, lifturile ( 4 euro + TVA). Localizare excelenta: - intersectia Bd. Iuliu Maniu cu Bd. Vasile Milea - 15 min de Autostrada A1 - 30 min de Aeroportul Baneasa - Langa noul Mall Afi Palace Cotroceni - 10 min de Centrul Bucurestiului Pentru mai multe informatii referitoare la disponibilitatea spatiilor, nu ezitati sa ne contactati. Broker exclusiv - Florin TOMA
 • Suprafata utila 44 mp
 • Birouri
Bucuresti, 06 iul, 09:38
Imobiliare inchirieri - Spatii comerciale, birouri