Luxe Design Studio - Tavane extensibile, Bucuresti

Membrana extensibila lucioasa

Texturi Lucioase

Din toata varietatea de texturi, membrana lucioasa are cea mai bogata paleta de culori – de la clasicul alb la negru profund. Tavanele extensibile lucioase sunt capabile sa modifice vizual spatiul, marind volumul incaperii si inaltimii tavanului, datorita capacitatii sale de a crea o suprafata reflexiva cu efect de oglindire, suplimentar completand spatial cu lumina. Cu cat este mai intunecata culoarea foliei PVC, cu atat gradul de oglindire este mai mare. Tavanele extensibile lucioase cu o nuanta deschisa predau incaperii senzatia de confort si finite, nuantele inchise sunt capabile sa creeze efectul de “al doilea etaj”. Peste 100 de culori si nuante ale acestei texturi permit instalarea si acoperirea tavanelor de aproape orice complexitate si configuratie cu posibilitati nelimitate de design. Forma acestei membrane depinde doar de imaginatia Dvs si solutia de decor aleasa. Aceasta poate fi dreapta, plana sau inclinata, imbinata si pe mai multe niveluri, cu suprafete convexe sau concave. Tavane lucioase se combina excelent cu varietatea de constructii din gips-carton, vopsite in alb. Domeniul de aplicare a tavanelor extensibile lucioase este cu adevarat impresionant. Nuantele deschise ale texturii lucioase se potrivesc foarte bine in camerele mici sau cu tavanul jos, dirmitoare, bucatarii, bai. Nuantele inchise sunt mai potrivite pentru spatiile rezidentiale inalte si cladirile publice cu o viata activa precum: hoteluri, sali de concert, supermarket-uri, cluburi, restaurant, institutii de divertisment si Sali de sport. Coeficientul de reflectie a texturilor lucioase poate atinge 90%, gradul de permisie a trecerii luminii este in medie de 30% (nuantele deschise - pana la 50%, iar nuantele inchise – pana la 15%).  

  • Tavanele extensibile lucioase cunt ideale pentru spatiile cu umiditate ridicata. Varietatea paletei de culori va permite sa alegeti nuanta tavanului dorita in functie de culoarea gresiei din baie sau piscine. In plus, folia nu permite infiltrarea apei, nu formeaza condens, prin urmare nu trebuie sa va faceti griji ca ar putea aparea pe tavan ciuperca sau mucegai.
  • Baia si bucataria sunt spatiile cele mai expuse la riscul de a fi inundate de vecinii de sus. Una dintre cele mai importante proprietati tehnologice ale tavanelor extensibile este capacitatea lor de a rezista la o cantitate mare de apa adunata (pana la 100 litri pe 1 petru patrat). Tavanul extensibil va aduna si tine toata apa, va proteja impotriva inundatiei a echipamentelor din camera, mobila, aparate electrice, renovarea, iar dupa evacuarea apei si uscarii foliei isi recapata forma initiala, totodata pastrandu-si culoarea, rezistenta si siguranta.
  • Tavane extensibile lucioase ofera o vasta posibilitate de a experimenta cu diferite tipuri de echipamente de iluminat. In functie de functionalitatea spatiului si designul interior este posibila utilizarea luminii puternice directe sau luminii difuze slabe, in anumite portiuni ale zonei de munca sau locului de recreere. Se bucura de o mare popularitate printre clienti, tavanele extensibile cu sistem de iluminare banda led in interior, inclusiv efectul de “cer instelat”. Utilizarea la acest tip de tavan a cristalelor Swarovski permite imprastierea luminii in forma de desene clare, oferind tavanului o frumusete incredibila, farmec si originalitate.
  • Pe tavanul extensibil lucios prin imprimare poate fi aplicata orice imagine grafica, fie o imagine a unui artist celebru, peisaj din natura, mare, cer, spatiul cosmic sau chiar si fotografii din arhiva Dvs.
  • Tavanele lucioase pot transforma radical interiorul casei, biroului sau a oricarui alt spatiu incalzit, pornind cu o camera si o bucatarie a unui apartament mic si terminand cu sala-VIP a unui mare hotel de lux. Fara pierderi vizibile de spatiu utilizabil, se pot obtine rezultate de design fenomenale, se pot ascunde cablajele si defectele tavanului initial, se poate schimba vizual geometria incaperii, se poade da camerei un volum suplimentar.
Galerie foto
  • ...