Luxe Design Studio - Tavane extensibile, Bucuresti

Membrana extensibila translucida

Textura translucida

Instalarea tavanelor extensibile cu textura translucida necesita o abordare atenta la selectarea si instalarea sistemului de iluminare, intrucat acesta este pozitionat in spatiul dintre baza tavanului si membrana extensibila.

Cand lumina este aprinsa se creeaza efectul de tavan luminous. Intensitatea si nuanta luminii fiind aleasa de catre dumneavoastra, dupa bunul plac.

Utilizant folia extensibila translucida corespunzator tinand cont de caracteristicile sale, putem obtine o ambianta inedita ce umple spatiul cu lumina si caldura. 

Textura translucida ne oferta posibilitati deosebite si solutii neobisnuite de a ilumina tavanul in special prin folosirea benzilor cu led.

Costul unui tavan extensibil translucid cu iluminat LED nu este unul dintre cele mai ieftine, dar satisfactia primita in urma rezultatului merita orice ban. Principala diferenta de montaj a acestui tip de tavan consta in aplicarea corecta a benzii LED.

Distanta optima de la tavanul existent  trebuie sa fie minim de 10 cm. Daca se respecta tehnologia, tavanul translucid arata ca o sursa de iluminat ideal. Tavanul translucid poate fi cea mai buna varianta pentru crearea unei atmosfere confortabile intr-un spatiu amplasat intr-o incapere fara geamuri.

Galerie foto
  • ...