Luxe Design Studio - Tavane extensibile, Bucuresti

Membrana extensibila metalica

Texturi Metalice

Tavanul extensibil metallic permit realizarea chiar si celor mai creative idei de design, prezinta o capacitate extraordinara de reflexie, cu conditia de a fi iluminat corect. Membrana metalica este pe gustul multor design-eri, care reusesc sa realizeze si dezvolte cu suces foarte multe proiecte de amenajare. Este cunoscut faptul ca prestigiul institutiilor de natura publica cu caracteristicile sale, se incadreaza la o clasa anume cel mai des in functie de “aspect” . Posibilitatile tavanelor metalice de a crea un stil exclusiv in diverse incaperi emanand lux si sarm, au atras o deosebita atentie din partea restaurantelor si hotelurilor. In prezent tavanele extensibile metalice se instaleaza atat in cafenele, cat si in lanturi de restaurante, complexuri hoteliere.

Clientii nu pot sa nu aprecieze avantajele acestei alegeri, intrucat in momentul actual este una dintre cele mai convenabile si rentabile metode de finisare a plafoanelor. Sunt sigure, durabile, rezistente la umiditate si temperatura oscilanta, nu retine praful, nu formeaza condens, sunt usor de intretinut.

Acest material nu limiteaza absolut cu nimic fanteziile de design interior si se potriveste perfect cu orice fel de sistem de iluminare.

Cu toate aceste calitati, costurile pentru folia extensibila sunt foarte accesibile, avand chiar o tendinta de scadere. La proiectarea design-ului de interior, mereu ne dorim sa-l facem cat mai modern si de neutat. Pentru realizarea acestuia, sa tineti cont de tendintele modei in decorarea spatiilor.

Tavanele extensibile cu textura metalica, va ofera posibilitatea de a obtine cu adevarat un interior original.

Galerie foto
  • ...