Luxe Design Studio - Tavane extensibile, Bucuresti

Texturi Sclipitoare

Tavanul extensibil sclipitor “scantee” daruieste o stare de spirit magic si un sentiment de sarbatoare, creand o atmosfera fantastica in camera.

Acesta este decorul ideal pentru camera copilului, sufragerie, dormitor si alte camere. Textura unica, ce are in compozitia sa particule metalice mici reflectorizante, creand un efect uimitor de scanteiere. Stralucire fina a texturii speciale,aseameni unui cer nocturn instelat cu particule aurii scanteietoare. Aceasta textura poate fi varianta mai rentabila pentru a crea efectul de “cer instelat”.

Latimea membranei este de 320 cm, fapt ce permite instalarea plafonului fara sudura pentru camerele cu o latime de pana la 350 cm. De asemenea, aceasta folie poate fi imbinata si cu alte texturi extensibile sau pe mai multe niveluri, pentru a sublinia contrastul zonelor de separare. Aceste plafoane se combina excelent cu orice tip de iluminat (pe tavan, pereti sau in scafe laterale). Acoperirea exclusiva cu membrana extensibila este cu adevarat o descoperire in domeniul design-ului.

Dezvoltarea inovativa ne ofera posibilitatea de a crea un interior inedit, cu o gama variata a paletei de culori. Plafoanele sclipitoare – o alegere foarte buna pentru decorarea spatiilor de locuit, precum si a spatiilor publice.

Interioarele de restaurante, sali de banchet, cluburi si alte institutii, vor arata nobil si rafinat, devenind un loc preferat pentru petrecerea timpului.

Galerie foto
  • ...