Luxe Design Studio - Tavane extensibile, Bucuresti

Membrana extensibila imprimata

Texturi Imprimate

Art-design-ul tavanelor extensibile ajuta la accentuarea ideei de interior, integrandu-se in mod natural in orice tip de amenajare interioara. 

In ultima perioada tot mai populare si mai cerute sunt tavanele extensibile imprimate.

Imprimarea imaginii pe membrana extensibila se executa rapid si eficient, fapt ce permite experimentarea cu diverse desene. Costul imprimarii pe folia extensibila presupune o selectie de designeri de imagine avand o colectie de peste 30 000 de imagini, adaptarea imaginii la particularitatile spatiilor, testul pentru proba de culori (in scopul controlului corespunderii culorilor, atunci cand sunt aplicate pe membrana extensibila), imprimarea pe produsul finit.

Posibilitati nelimitate de a printa orice imagine dorita pe tavan.  Specialistii nostri stiu cum sa va creeze tavanul la care visati. Imprimare foto cu claritate ideala (3000 dpi). Daca aveti o imagine proprie, ne-o pute?i trimite ?i graficienii no?tri o vor analiza daca se potriveste proiectului ?i daca este cazul, o vor prelucra. Folia imprimata pe textura mat se vede ca un tablou pictat,  pe cea lucioasa se va vedea ca o fotografie, culorile fiind intense si vii iar pe cel translucid se va perde din intensitatea culorilor din motiv ca este iluminat cu banda LED din spate.

La aplicarea imaginilor se utilizeaza imprimanta speciala pentru formate mari - ploter. Acest lucru ofera posibilitatea reproducerii aproape a oricarei imagini la alegerea clientului. Imprimarea foto a devenit o alternativa a picturii artistice pe tavan.

Vopselele folosite la imprimare sunt rezistente la apa, iar cel mai important aspect – sunt ecologice.

Tavane extensibile imprimate se potrivesc atat in spatiile rezidentiale, cat si in spatiu de birouri, muzee si sali de expozitie, restaurante si Sali de evenimente, subliniind atmosfera si destinatia incaperii.

Pentru a evita deteriorarea produsului finit, acesta este transportat intr-un ambalaj special: imaginea este acoperita cu un strat de protectie, iar pe exterior produsul este infasurat in folie. Recomandam ca pastrarea membranei in stare ambalata pana la montarea ei sau sa nu depaseasca o luna de zile.

Garantia din fabrica a foliei extensibile este de 10 ani, culorile rezistă, suprafa?a rămâne dreapta, fara fisuri ?i alte modificari inestetice. 

Pentru a primi o consultatie ?i un calcul exact al costului comenzii dumneavoastra, va rugam sa ne contactati prin completarea unui formular on-line sau sa ne sunati la numerele de telefon afisate pe site.

 

Galerie foto
  • ...