BBB Invest - Jaluzele, copertine, pergole, rolete, Bragadiru / Ilfov

Copertine Retractabile

Ideale pentru acoperirea spatiilor comerciale si a celor private, precum terasele, balcoanele si casele, sistemele de copertine cu brate retractabile tin departe caldura si aduc un plus estetic oricarui imobil.

Sistemele de copertine cu brate retractabile sunt realizate la comanda, conform cerintelor si specificatiilor clientilor. Prezentam o gama larga de modele si culori, toate avand acelasi pret, dar si modalitati de actionare – manuala cu manivela sau electrica cu telecomanda si senzor de vant.

In special, pentru spatiile comerciale, se pot achizitiona copertine personalizate (materialul textil poate fi imprimat cu logo-ul dorit). Implementarea unor copertine retractabile va aduce mai multa protectie decat roletele, perdelele si draperiile: razele soarelui nu mai ajung la suprafata vitrata, singura care va trece fiind lumina naturala.

Durata de viata a unei copertine retractabile este de peste 10 ani, avand brate retractabile din aluminiu ce sunt tensionate cu lanturi metalice, fiind construita cu materiale textile tratate antidecolorare si antimucegai. Materialul textil este hidrofug si ingnifug, 100% acrilic si impermeabil cu o greutate de 300 gr/mp.

Nu comparati sistemele noastre de copertine retractabile cu produsele similare, din magazinele de bricolaj!Copertinele comercializate si montate de BBB Invest fac parte din categoria premium – fiind executate din materiale de calitate, cu finisaje superioare. Totodata, montajul este asigurat de o echipa cu experienta in domeniu, cu nenumarate proiecte finalizate.

Descopera ce tipuri de copertine retractabile se pot fabrica si alege-o pe cea mai potrivita locatiei voastre.

Galerie foto
  • ...