BBB Invest - Jaluzele, copertine, pergole, rolete, Bragadiru / Ilfov

Rolete Exterioare

Cu ajutorul sistemelor de rolete exterioare veti reusi sa pastrati o temperatura constanta, suportabila chiar si in timpul verilor caniculare, astfel nu o sa mai aveti nevoie de aer conditionat iar economia de energie electrica va fi pe masura.
Materialele Soltis si Polyscreen care se regasesc in sistemele de rolete de exterior va ofera lumina clara, buna in interior eliminand contrastele intre lumina de afara si cea dinauntru. Un alt atu al sistemelor prezentate e faptul ca absorb radiatiile solare. Sistemul de rolete exterioare ofera un efect de black-out daca sunt utilizate materiale opace ce se regasesc in special in salile de cinema, biblioteci si birouri.
Roletele exterioare sunt facute la baza dintr-o structura de aluminiu rezistenta, sunt realizate din fibre de polyester acoperite cu PVC, rezistente la foc si alte conditii meteo astfel pot fi folosite mult timp.

CARACTERISTICI:

Dimensiuni de executie: Latime – 400 cm | Inaltime – 400 cm;
Baza: Cu sau fara caseta de aluminiu;
Ghidaj de culisare: Ghidaj rigid din aluminiu extrudat sau ghidaj din cablu otelit;
Culoare structura: Alb – RAL 9010, Gri – RAL 9006, Gri – RAL 9007;
Stofa roleta: stofa speciala High-T-Tex, PolyScreen 350, PolyScreen 550, Soltis 92, Soltis 99, Serge 600, Serge 1% – Materiale Disponibile;
Actionare jaluzele: manuala cu manivela;
Optiuni contructive: Material special pentru exterior, cu expunere permanenta la soare;
Optiuni actionare: actionare electrica cu buton sau telecomanda, senzor de vant si soare.

Furnizorul nostru pentru aceste sisteme este renumita companie din Polonia, Selt Sun Protection. Puteti analiza modelele de rolete exterioare direct pe site-ul producatorului.

Galerie foto
  • ...