BBB Invest - Jaluzele, copertine, pergole, rolete, Bragadiru / Ilfov

Inchideri Terase

...
INCHIDERI TERASE CU STICLA VERTICALA

Sistemele de inchidere Verlass (sau ghilotina) cu sticla securizata retractabila vertical sunt sisteme perfecte ce pot fi utilizate atat pe post de balustrada cat si pe post de inchidere a unei terase clasice sau a uneia tip pergola retractabila. Acest tip de inchidere de terasa este recomandat pentru inchiderea teraselor de restaurante, pergolelor retractabile si nu numai. Putem considera ca acest sistem izoleaza cel mai bine spatiul inchis.

Sistemele de inchidere cu sticla securizata cu actionare verticala sunt prevazute cu ghidaje si caseta superioara din aluminiu extrudat. Ele sunt actionate doar electric, fiind dotate cu motor si telecomanda Somfy. Acest sistem pentru inchiderea spatiilor nu poate fi actionat manual.

Motoarele instalate pentru actionarea pergolelor comercializate si montate de noi sunt marca Somfy, cele mai fiabile pentru astfel de sisteme. Garantia oferita motoarelor si accesoriilor Somfy este de 5 ani.

CARACTERISTICI:

Dimensiuni maxime de executie: Latime – 400 cm | Inaltime – 350 cm;Baza: Profile din aluminiu extrudat, ridicare prin lant metalic tip zale;Sticla: Sticla de 8 mm securizata si laminata ( model Albatro ) sau sticla tip termopan avand 4-16-4 mm securizata si laminata;Ghidaj de culisare: Ghidaj rigid din aluminiu extrudat, dublat cu garnituri, perii si sisteme de role;Culoare: Alb – RAL 9010, Maro – RAL 8014, Gri – RAL 7016. Se pot vopsi orice alta culoare, fara costuri suplimentare.Norma de rezistenta la vant: clasa A1, 200 PA (kg/ms2) – vezi testul de rezistenta;Optiuni sticla: Se poate instala sticla dubla ( model Cormorano ), tip termopan, pentru o izolare mai buna;Actionare: Sistemul este prevazut cu motor cu actionare prin buton sau telecomanda;Optiuni actionare: Nu poate fi actionat manual.

...
INCHIDERI TERASE CU STICLA GLISANTA

Sistemele de inchidere cu sticla securizata glisanta sunt sisteme elegante, cu o configuratie bine definita. Ele imprima un aspect placut oriunde sunt instalate, fiind recomandate pentru inchiderea balcoanelor, teraselor de restaurante, pergolelor retractabile.

Sticla securizata poate fi instalata pe o structura din sine de aluminiu ce gliseaza stanga – dreapta, pe un profile avand 4 sine de glisare, fiind impartita in foi de sticla cu latimi cuprinse intre 40 si 120 cm. De asemenea, sistemul de inchidere cu sticla poate fi configurat astfel incat partile de sticla sa poata fi parcate intr-o laterala. Se recomanda pentru inchiderea spatiilor cu inaltimi de pana la 280 cm.

Pentru goluri mai mari de 600 cm latime, se pot monta 2 sisteme in linie iar inchiderea lor sa va face central cu deschideri laterale.

CARACTERISTICI:

Dimensiuni maxime de executie: Latime – 600 cm | Inaltime – 280 cm;Baza: Profile din aluminiu extrudat cu cai de rulare, sticla securizata, maner de inchidere pe interior, role cauciucate pentru o culisare usoara;Ghidaj de culisare: Ghidaj rigid din aluminiu extrudat, dublat cu garnituri si perii, prevazut cu canale pentru avacuarea apei pluviale;Culoare: Orice nuanta RAL;Norma de rezistenta la vant: clasa 2;Actionare: manuala prin tragere stanga – dreapta;Optiuni contructive sticla: Sticla securizata cu grosime de 8 mm sau 10 mm; Sticla securizata dubla tip termopan cu grosime de 18 mm;Optiuni actionare: nu poate fi automatizata.

...
INCHIDERI TERASE CU CASETA SI GHIDAJE - ZIP

Sistemul de inchideri terase cu caseta si ghidaje este in prezent, din punct de vedere tehnologic, cel mai evoluat sistem de inchidere pentru terasa unde ca materie prima se foloseste folia PVC.

Aceste inchideri de terase cu caseta si ghidaje ZIP sunt utilizate pentru inchiderea teraselor si balcoanelor. Ele se mai pot numi si copertine verticale din PVC si ofera o izolare perfecta pe timpul iernii, fara a stopa vizibilitatea in exterior. In plus, acestea va permit sa instalati si sisteme de aer cald pentru incalzirea terasei in anotimpul rece.

De mentionat ca sistemul de perete transparet cu ZIP nu permite foliei sa iasa din ghidaje atunci cand vantul este puternic. Folia folosita in costructia acestui sistem este tratata termic si chimic astfel incat la schimbari de temperatura sa nu se deformeze / dilatare – contractare. Imbinarea foliei se face printr-o lipitura de doar 5 mm.

CARACTERISTICI:

Dimensiuni maxime de executie: Latime – 400 cm | Inaltime – 300 cm;Baza: Folie din PVC, cu ZIP lateral pentru evitarea iesirii fortate a foliei din ghidaje;Ghidaj de culisare: Ghidaj rigid din aluminiu extrudat, dublat cu garnituri si perii;Culoare: Alb – RAL 9016, Maro – RAL 8028, Gri – RAL 7035, Bej – RAL 1015, Negru – RAL 9005;Norma de rezistenta la vant: clasa 3;Actionare: manuala cu manivela;Optiuni contructive: Folie transparenta din PVC tratat UV, cu latime de 132 mm, lipita pe vertical pentru latimi mai mari;Optiuni actionare: actionare electrica cu buton sau telecomanda.