BBB Invest - Jaluzele, copertine, pergole, rolete, Bragadiru / Ilfov

Copertine Orizontale

Copertine retractabile orizontale pentru Verande – elimina efectul de sera datorita razelor UV!

Instalarea unor copertine retractabile orizontale reprezinta cea mai buna solutie de protectie a ferestrelor de mansarda sau acoperisurile din sticla. Ele previn supraincalzirea si aparitia efectului de sera, prin suprafata vitrata, reducand implicit folosirea aerului conditionat.

Astfel sistemul Veranda e solutia perfecta pentru a face economii si a va oferi un mediu placut, racoros, pe toata durata zilei.

Sistemul Veranda este fabricat in totalitate din aluminiu, cu mecanism electronic de retractare care ofera un plus de confort la manevrare.

Instalarea de copertine orizontale se poate face atat pe structuri din lemn, aluminiu, cat si portante. Sistemul de copertine orizontale Veranda confera un look stilat, elegant, luxos oricarui ansamblu.

Elementele componente ale unei copertine orizontale sunt: caseta inchisa din aluminiu, materialul textil, sinele de ghidare si sistemul de actionare electrica cu motor. Materialul copertinei orizontale este tensionat cu ajutorul unui arc foarte puternic, tratat anti coroziune.

Afla mai multe detalii despre copertina orizontala retractabilea si contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.

COPERTINE RETRACTABILE ORIZONTALE – VERANDE 

Acest tip de copertina orizontala se potriveste perfect pentru ferestrele de mansarda deoarece previn acoperisul de supraincalzire, reduc folosirea aerului conditionat si mai ales reduc consumul de energie electrica. Astfel sistemul Veranda e solutia perfecta pentru a face economii si a va oferi un mediu placut, racoros, pe toata durata zilei.Sistemul Veranda este fabricat in totalitate din aluminiu, cu mecanism electronic de retractare care ofera un plus de confort la manevrare. Copertine orizontala poate fi montanta pe o structura din lemn sau o alta structura portanta. Sistemul arata foarte bine, confera un look stilat, elegant, luxos oricarui ansamblu. La baza sistemului stau caseta din aluminiu inchisa, profil frontal, material textile, sine de ghidare si actionare electrica cu motor. Materialul copertinei orizontale este tensionat cu ajutorul unui arc foarte puternic, anti coroziv.

CARACTERISTICI:

Dimensiuni de executie: Latime – 450 cm | Inaltime – 500 cm;Baza: Caseta din aluminiu, ghidaje robuste, material special;Ghidaj de culisare: Ghidaj rigid din aluminiu extrudat;Stofa veranda: Stofa speciala, 100% acrilic si impermeabil, peste 100 de materiale textile la alegere, fara cost suplimentar – Culori disponibile;Culoare strucura: Alb – RAL 9010, Gri Deschis – RAL 9006, Gri Antracit – 7016, Gri Texturat – FSM 7131;Actionare veranda: Numai actionare electrica cu buton sau telecomanda, senzor de vant si soare;Optiuni contructive: Materialul textil este tensionat de un arc ascuns in partea de jos a barei. Tensionarea este transmisa printr-un cablu de condus prin role plasate in sistemul Veranda.Optiuni actionare: Nu poate fi actionata manual.

Furnizorul nostru pentru aceste sisteme este renumita companie din Polonia, Selt Sun Protection. Puteti analiza modelele de rolete exterioare direct pe site-ul producatorului.

Galerie foto
  • ...