BBB Invest - Jaluzele, copertine, pergole, rolete, Bragadiru / Ilfov

Rolete Textile

Sistemul manual de manevrare al sistemelor de rolete textile poate fi realizat în doua variate: cu arc,cu lant: Sistemul manual cu arc permite rularea pe ax prin intermediul unui mecanism cu arc. Blocarea într-o pozitie intermediara este posibila.Sistemul manual cu lant al sistemelor de rolete textilepermite rularea si respectiv derularea ruloului textil prin manevrarea unui lantisor cu bile. Acesta permite oprirea în orice pozitie intermediara.Roletele textile sunt actionate electric astfel ele pot fi rulate/derulate apasand pe un simplu buton. Mecanismul electric este realizat cu ajutorul unui sistem de actionare cu motor, de curent continuu de 24V, pus in axul roletei. Sistemul de functionare al sistemului de rolete textile are un limitator de cursa cu ajutorul caruia functioneaza ruloul textil in limitele prestabilite. Acestea pot avea un sistem de comanda de la distanta (mai exact o telecomanda în infrarosu si un receptor).

CARACTERISTICI:

Dimensiuni de executie: Latime – 300 cm | Inaltime – 300 cm;Baza: Bara de aluminiu ( 25 mm, 28 mm, 38 mm ), dimensionata in functie de cotele sistemului finit;Ghidaj de culisare: Ghidaj rigid din aluminiu extrudat sau ghidaj din cablu otelit, dar si fara ghidaj;Culoare material: Peste 40 culori in standard;Actionare jaluzele: Manuala cu lant;Optiuni contructive: Blocare in pozitie intermediara, posibilitate de montaj al unui arc de revenire;Optiuni actionare: actionare electrica cu buton sau telecomanda.

Documente PDF

Detalii TehnicePreluarea Cotelor

ROLETE TEXTILE ZI – NOAPTE 

Sistemul manual de manevrare al sistemelor de rolete textile zi – noapte ( tip zebra ) poate fi realizat doar cu lant cu bile.Sistemul manual al roletei textile permite rularea si respectiv derularea ruloului textil prin manevrarea unui lantisor cu bile. Acesta permite oprirea în orice pozitie intermediara.Roletele textile pot fi actionate electric astfel ele pot fi rulate sau derulate apasand pe un simplu buton. Mecanismul electric este realizat cu ajutorul unui sistem de actionare cu motor, de curent continuu de 24V, pus in axul roletei. Sistemul de functionare al sistemului de rolete textile are un limitator de cursa cu ajutorul caruia functioneaza ruloul textil in limitele prestabilite. Acestea pot avea un sistem de comanda de la distanta (mai exact o telecomanda cu infrarosu si un receptor).

CARACTERISTICI:

Dimensiuni de executie: Latime – 300 cm | Inaltime – 300 cm;Baza: Bara de aluminiu ( 25 mm, 28 mm, 38 mm ), dimensionata in functie de cotele sistemului finit, material dublat;Ghidaj de culisare: Ghidaj rigid din aluminiu extrudat sau ghidaj din cablu otelit, dar si fara ghidaj;Culoare material: Peste 40 culori in standard;Actionare jaluzele: Manuala cu lant;Optiuni contructive: Profil de prindere din aluminiu;Optiuni actionare: actionare electrica cu buton sau telecomanda.

Galerie foto
  • ...