Kino Med - Kinetoterapie, Recuperare Bucuresti

Neurologie

...
Neurologie

Servicii neurologie disponibile la KINO MED
Consultatie neurologie medic primar
O consultatie la un medic primar neurologie din cadrul KINO MED presupune examinarea initiala a pacientului in vederea stabilirii diagnosticului si a tratamentului potrivit. Vasta experienta a medicului primar reprezinta siguranta unui act medical la cel mai inalt grad de calitate.

Control neurologie medic primar
Un control neurologic la un medic primar din cadrul KINO MED presupune verificarea periodica a starii de sanatate a pacientului, respectiv analiza progresului unei afectiuni si ajustarea tratamentului, daca este cazul. Istoricul pacientului, evolutia starii de sanatate si experienta anterioara a medicului sunt factori care vor determina viitoarele actiuni necesare imbunatatirii starii de sanatate a pacientului.

Consultatie neurologie medic specialist
O consultatie la medicul specialist din cadrul KINO MED are ca obiectiv stabilirea diagnosticului si fisa de tratament necesare imbunatatirii sanatatii pacientului. Pentru acestea, medicul specialist implica toate cunostintele de specialitate dobandite si colaboreaza in permanenta cu ceilalti medici neurologi din cadrul departamentului neurologie.

Control neurologie medic specialist
Un control neurologic la medicul specialist din cadrul KINO MED permite evaluarea starii de sanatate a pacientului in urma unui tratament neurologic anterior prescris si, daca este necesar, modificarea fisei de tratament pentru imbunatatirea calitatii vietii pacientului. Ca si in cazul consultatiei, medicul specialist implica toate cunostintele de specialitate dobandite si colaboreaza in permanenta cu ceilalti medici neurologi din cadrul departamentului neurologie.

Vii pentru prima oara la clinica de neurologie din Bucuresti KINO MED sau doresti un control neurologic in vederea evaluarii starii de sanatate? Solicita o programare la 0747 99 22 55!