Montare Reparatii Acoperis

Reparatii, montaj burlane si jgheaburi

...
Reparatii si montaj burlane si jgheaburi

Reparatia burlanelor si jgheaburilor nu mai trebuie sa fie o problema pentru dumneavoastra. Puteti apela cu incredere la serviciile noastre atunci cand aveti nevoie de montarea profesionista a burlanelor si jgheaburilor.

Echipa noastra se poate deplasa in orice judet al tarii. De asemenea, putem confectiona jgheaburi si burnalane pe dimensiuni diferite, conform proiectului dumneavoastra.

Montarea corecta a sistemului pluvial asigura drenarea sigura si rapida a apei de pe acoperis. Ca sa te asiguri ca vei reusi sa montezi un sistem functional, tine cont de urrmatoarele sfaturi:

jgheabul trebuie sa depaseasca marginea acoperisului cu cel putin o jumatate din diametrul sau;
jgheabul trebuie sa fie montat putin mai jos de linia acoperisului, astfel incat sa nu opreasca zapada care aluneca in jos;
panta jgheabului in directia burlanului trebuie sa aiba in jur de 3-5 mm/metru liniar;
marginea interioara a jgheabului trebuie sa fie mai inalta cu 6-10 mm fata de marginea exterioara.
Ca sa ramana functional de-a lungul timpului, sistemul pluvial are nevoie de o intretinere minima. Ca sa nu se infunde, sistemul trebuie curatat in fiecare toamna si primavara de resturi vegetale si frunze. In caz contrar, apa ramane in jgheaburi si poate duce la infiltrarea ei in interiorul casei.

De aceea, puteti apela cu incredere la serviciile noastre pentru montarea si reparatia jgheaburilor si burlanelor.