Montare Reparatii Acoperis

Vopsire acoperis

...
Vopsire acoperis

Vopsirea tablei de pe acoperis va va ajuta sa-l protejati de coroziune si ii veti mari durata de viata. Echipa noastra este pregatita sa va ajute cu servicii de vopsit tabla cu vopsele profesionale.

Principalele elemente care va vor atrage atentie ca este nevoie sa vopsiti acoperisul sunt decolorarea tiglei sau chiar aparitia unor pete de rugina.

Incepem procesul de vopsire cu pregatirea suprafetei. Primul pas in vederea obtinerii unui rezultat conform asteptarilor il reprezinta indepartarea urmelor de coroziune de pe suprafata acoperisului.

Avem la indemana solutiile destinate indepartarii ruginei, care utilizate impreuna cu procedurile mecanice de curatare (razuire, slefuire, periere), fac fata cu brio etapei de pregatire a suprafetei acoperisului.

Spre deosebire de tigla metalica, tabla faltuita va trebui pregatita cu ceva mai multa atentie. Este indicat sa utilizam smirghel de diferite granulatii si un produs pe baza de benzina sau diluant pentru a degresa si curata suprafata.

In ceea ce priveste modul de aplicare a vopselei, putem opta pentru metodele clasice, precum utilizarea unei pensule sau a unei role, sau putem alege metoda pulverizarii la rece, cu pistol. Principala diferenta intre cele trei metode consta in timpul de aplicare necesar acoperirii suprafetei.

Va asteptam sa ne contactati pentru a va oferi toate detaliile necesare pentru vopsirea si intretinerea acoperisului de tabla.