Montare Reparatii Acoperis

Parazapezi acoperis

...
Parazapezi acoperis

Sistemele de parazapezi sunt deosebit de importante pentru acoperisul dumneavoastra, deoarece opresc alunecarile masive de zapada. Avand in vedere cantitatea mare de zapada care se poate strange pe acoperis, aceasta poate provoca accidente, unele chiar grave, persoanelor care trec pe langa casa. De aceea, montarea acestor sisteme la acoperisul ce are o inclinatie mare este necesara.

Se monteaza in randul doi de la streasina, in paralel cu aceasta. Grilajul se fixeaza pe suporti speciali in functie de tipul invelitorii montate pe acoperis: tigla ceramica, tigla din beton, metalica sau sindrila bituminoasa.

Exista diverse modele de parazapezi, de la cele cu forma cilindrica – invelitori tabla faltuita, pana la cele sub forma de grilaj zincat de 3 mm cu invelitori ceramice sau din beton.

Este important sa va sfatuiti cu un specialist cand doriti sa va instalati sistemele de parazapezi pe acoperisul casei dumneavoastra. Acest lucru este recomandat deoarece alegerea parazapezilor trebuie facuta in functie de panta acoperisului, precum si de traficul ce se regaseste pe langa proprietate.

Cu cat traficul pietonal este mai mare, cu atat sistemele de parazapezi trebuie sa confere un grad mai mare de sustinere a zapezii. De exemplu, in acest caz se pot pune parazapezi cu trei cilindrii.

Echipa noastra va ofera garantie pentru toate lucrarile de instalare a sistemelor de parazapezi.