Montare Reparatii Acoperis

Constructie acoperis

...
Constructie acoperis

Construirea acoperisului sau dulgheria se refera la structura de rezistenta a acestuia. Pentru o protectie sporita, cat si pentru o rezistenta cat mai buna in timp, aceasta structura se realizeaza preponderent din lemn uscat, insa, ocazional se face si din metal.

Pentru a mari durata de viata a structurii de rezistenta se fac si unele tratamente, fie cel de ignifugare (pentru protectia la incendiu), cat si un tratament de fungicizare (sa ne asiguram ca, in cazul unei umiditati crescute, nu o sa avem probleme cu diverse ciuperci sau bacterii).

Montajul unui acoperis
Construirea si montarea unui acoperis este un proces destul de amplu, chiar daca la prima vedere poate fi relativ simplu. grinzile, coama, in cazul acoperisurilor in doua ape, precum si penele si stalpii – toate aceste elemente trebuie imbinate cu grija, cat mai bine. Echipa noastra are capacitatea sa monteze, la un nivel profesionist, toate elementele ce compun acoperisul.

Cele mai multe acoperisuri au ca structura de rezistenta lemnul. Aceasta alegere are numeroase avantaje, si anume ca se poate modela usor in formele necesare pentru fiecare acoperis in parte. Mai mult, lemnul izoleaza bine si are de asemenea si un cost de achizitie mic.

In cazul in care acoperisul vechi are un aspect deteriorat dar sarpanta este intr-o stare buna, invelitoarea noua se poate monta peste cea veche, exceptie la aceasta regula sunt acoperisurile din asbest al carui material este interzis din cauza efectelor negative pe care le are asupra sanatatii omului.