Schindler Romania - Furnizor de ascensoare, scari rulante si servicii conexe, Bucuresti

Ascensoare

...
Schindler 2400

Daca aveti nevoie sa transportati des bunuri în cladirea dvs,, atunci marimea este importanta.

Alegerea corecta pentru trafic intens

Schindler 2400 este un ascensor performant care nu "se plânge" niciodata.

Cu adevarat flexibil, poate fi utilizat în cladiri cu trafic ridicat, indiferent daca acestea sunt hoteluri, spitale, cladiri de birouri sau centre comerciale.

Este solutia rentabila pentru cerintele dvs.

Simplu si fiabil

Un ascensor modern, alcatuit din module pre-asamblate, Schindler 2400 poate fi instalat repede. Puteti alege dintre doua sisteme de actionare, electro-mecanic sau electro-hidraulic, ambele proiectate pentru a optimiza consumul de energie si pentru a asigura fiabilitatea.

Ascensorul de marfa inteligent

Mare si puternic, Schindler 2400 este, de asemenea, si inteligent. Sistemul nostru de control al destinatiei va poate fi pus la dispozitie pentru optimizarea utilizarii ascensorului si pentru asigurarea transportului persoanelor si bunurilor în conditii de eficienta maxima.

Cu sistemul nostru unic PORT, se poate chiar restrictiona utilizarea ascensorului, pentru anumite persoane, pentru perioade determinat

...
Schindler 2500

Spaţiul, confortul şi fiabilitatea sunt vitale pentru ascensoarele care transportă tărgi sau pacienţi în scaune cu rotile. Schindler 2500 asigură intrarea şi ieşirea din ascensor în condiţii de extremă siguranţă, un transport confortabil şi silenţios şi un nivel ridicat de fiabilitate.

Rapid şi lin

Ascensorul Schindler 2500 are grijă de cei care au nevoie cel mai mult. Este rapid şi confortabil, asigurându-se că pacienţii nu petrec prea mult timp în tranzit. Se deschide şi se închide repede şi este atât de confortabil că nici nu îţi dai seama că se mişcă.

Spaţios

În afară de toate mărimile de tărgi, Schindler 2500 este suficient de spaţios pentru a găzdui şi personalul care însoţeşte pacienţii, dar şi echipamente medicale de mari dimensiuni.

Simplu şi eficient

Modern, având componente pre-asamblate, Schindler 2500 poate fi instalat rapid. Aveți posibilitatea de a alege între două sisteme de acţionare, electrico-mecanic sau electro-hidraulic, ambele proiectate pentru a optimiza consumul de energie și pentru a asigura fiabilitatea.

...
Schindler 2600

Aveţi nevoie să transportaţi mărfuri grele repede şi în condiţii bune? Schindler 2600 vă poate îndeplini aşteptările.

Spaţios şi flexibil

Spaţiu, capacitate de transport foarte mare, soluţia ideală pentru depozite, centre comerciale, fabrici. Se potriveşte aproape oriunde, este un ascensor durabil şi profitabil.

Confort şi performanţă

Schindler 2600 este unul dintre ascensoare noastre cele mai mari și mai puternice. Transportă mărfuri şi pasageri, se potriveşte din punctul de vedere al dimensiunii, este uşor de instalat, robust şi eficient din punct de vedere energetic.

Sarcinile grele devin mai uşoare

Modern, având componente pre-asamblate, Schindler 2600 poate fi instalat rapid. Aveți posibilitatea de a alege între două sisteme de acţionare, electrico-mecanic sau electro-hidraulic, ambele proiectate pentru a optimiza consumul de energie și pentru a asigura fiabilitatea.

Categorii
Date de contact
0213367058 ; Fax: 0213373659
Bd.Preciziei, Nr.6R, Sector 6, Bucuresti
Distribuie