Schindler Romania - Furnizor de ascensoare, scari rulante si servicii conexe, Bucuresti

Schindler 9500AE

Gama de trotuare rulante 9500AE include trotuare rulante înclinate pentru aplicaţii comerciale, cum ar fi hipermarketurile, dar şi trotuare rulante orizontale cu lungimi de transport până la 150 metri, pentru aeroporturi, de exemplu.

Siguranţă mărită

Paleţii scurţi ai gamei de trotuare rulante 9500AE sunt plasaţi sub plintele laterale, ceea ce permite mărirea siguranţei pasagerilor. Paleţii sunt direct ataşati lanţului de antrenare, necesitând mai puţine elemente de legătură sau role care se pot uza. Aceasta duce la o funcţionare mai silenţioasă şi un ciclu de viaţă mai lung.

Forma specială a suprafeţei paleţilor trotuarului rulant oferă o aderenţă foarte bună, chiar dacă este umed. Putem să punem la dispoziţia dvs. chiar şi mai multe elemente de rezistenţă la alunecare prin opţiunea Schindler Grip+. Aceasta utilizează un strat mineral rezistent, care face ca trotuarele rulante Schindler localizate lângă zonele de parcare sau în apropierea ieşirilor să fie sigure chiar şi dacă sunt umede.

Operare eficientă

Fireşte, Schindler 9300AE foloseşte minimum de energie electrică. Dar mai mult decât atât, am redus consumul de energie prin trei metode:

  • eficientă crescută a sistemului de operare
  • software inteligent pentru gestionarea consumului de energie
  • componente cu consum redus

Schindler integrează toate cele trei metode pentru reducerea consumului de energie.  Astfel, veţi putea reduce costurile în mod vizibil. Şi, de asemenea, impactul asupra mediului înconjurător va fi mai mic.

Dimensiuni mici de instalare

Paleţii scurţi patentaţi ai trotuarului rulant cu o adâncime de numai 133 mm reduc mult curba de tranziţie. Ca şi rezultat, aceste trotuare rulante necesită spaţiu minim de instalare.

Fiabilitate intrinsecă

Paleţii scurţi ai Schindler 9500 sunt ataşati direct lanţului, eliminând necesitatea pieselor de uzură, cum sunt elementele de conexiune şi rolele. Absenţa acestor elemente înseamnă nu doar operare mai silenţioasa şi cheltuieli de întreţinere mici, dar şi viaţă mai lungă pentru dispozitiv. Soluţia Schindler anti-derapare ajunge la coeficintul de frecare cel mai înant R13, în concordanţă cu EN 115-1 (DIN 51130). Paleţii Grip+ au o durată de exploatare de până la 10 ani, ceea ce reduce perioadele de inactivitate la minim.

Design atemporal

Linia de design a Schindler 9500AE oferă o multitudine de variante, de la cele clasice şi atemporale la cele personalizate. Gama largă de dotări opţionale, cum ar fi balustradele din sticlă de nuanţe diferite, alegerea culorilor pentru mâna curentă şi variate finisaje se potriveşte oricărui tip de aplicaţie, pentru centre comerciale mici sau malluri cu trafic mare.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0213367058 ; Fax: 0213373659
Bd.Preciziei, Nr.6R, Sector 6, Bucuresti
Distribuie