Schindler Romania - Furnizor de ascensoare, scari rulante si servicii conexe, Bucuresti

Ascensoare

...
Schindler 9300AE

Linia de scări rulante Schindler 9300AE este adaptată conceptelor arhitecturale moderne, ca şi pentru spaţiile publice aglomerate, cum ar fi centrele comerciale, cinematografe multiplex, muzee, centre de conferinţe. Schindler 9300 AE oferă numeroase variante de design -  estetic, atemporal sau foarte personalizat. De asemenea, produsele sunt foarte robuste, putând fi utilizate în spaţii publice, pentru înălţime de până la 20 de metri.

Proiectate pentru a se potrivi

Linia de scări rulante 9300AE este concepută pentru a se potrivi perfect pentru clădirile comerciale şi spaţiile publice. Sunt disponibile versiuni diferite, cu posibilitatea de a alege dintr-o listă lungă de opţiuni speciale pentru aeroporturi sau centre comerciale:

  • Schindler 9300AE-10 este o soluţie concepută pentru a se potrivi specificaţiilor uzuale. Performanţă optimă la preţ optim.
  • Schindler 9300AE-20 este proiectată pentru necesităţi de transport de mare capacitate, în aeroporturi, staţii de metrou, centre de conferinţă.
  • Schindler 9300AE-30 este o scară rulantă la un preţ accesibil pentru ridicare şi viteză de transport medii. Se poate adapta pentru trafic intens şi se poate personaliza în funcţie de nevoile clădirii dvs.

Siguranţa primează

Acesta este prioritatea Schindler de peste 75 de ani. Şi va fi întotdeauna! Înainte de proiectarea sau fabricarea oricărei scări rulante, ne asigurăm că avem în vedere toate scenariile posibile. Apoi, proiectăm scara astfel încât să evităm riscurile. Designul inteligent, previne de exemplu schimbările bruşte de direcţie sau depăşirea vitezei. Pentru noi, cele mai înalte standarde de siguranţă din industrie sunt obligatorii. Ne asigurăm că toţi pasagerii noştri sunt în siguranţă.

Operare eficientă

Scările noastre rulante sunt eficiente din punct de vedere energetic. Reducerea consumului de energie se obţine în trei feluri: - sisteme de operare eficiente - utilizarea unui software de gestionare a energiei - componente economice din punct de vedere energetic Schindler integrează aceste trei metode de reducere a consumului de energie în pachetul său E3 premium. Şi prin consumul redus de energie, se reduce şi impactul asupra mediului înconjurător.

Design flexibil

Nu există practic nici o limită privind personalizare a produselor din seria Schindler 9300AE. Putem adapta orice produs nevoilor dvs. specifice. Aceste scări rulante sunt atât de flexibile încât vă putem pune la dispoziţie cea mai bună soluţie la cele mai diferite specificaţii.

...
Schindler 9700AE

Scara rulantă 9700 AE oferă mobilitate durabilă pentru spaţiile publice mari. Vă permite o bună organizare a clădirii, pentru că poate îndeplini cerinţele traficului intens în aeroporturi, metrouri, gări sau chiar clădiri înalte.

Gata pentru orice

Pentru a transporta pasagerii 24 de ore pe zi, în cazul aplicaţiilor pentru transport public, pentru transportul pasagerilor 24 de ore pe zi - unde este necesar ca rolele de treaptă să fie în afara eclisei de lanţ - Schindler 9700 AE oferă o performanţă deosebită la preţul cel mai bun.

Opţiunile componentelor noastre de înaltă calitate îndeplinesc majoritatea specificaţiilor tehnice ale autorităţilor în materie de transport public cu privire la viteza şi durata de funcţionare. Pentru Schindler 9700AE-S, performanţa în condiţiile unui trafic şi volum extrem este doar rutină.

Design inteligent

Panourile balustradelor, fie ele transparente, din oţel inoxidabil sau de tip „sandwich” conferă Schindler 9700AE un aspect deosebit. Reducerea lăţimii totale uşurează potrivirea în cadrul dimensiunilor spaţiului de exploatare. Ca rezultat, Schindler 9700AE este înlocuitorul ideal pentru scările rulante mai vechi care nu mai ţin pasul cu ritmul intens de utilizare.

Categorii
Date de contact
0213367058 ; Fax: 0213373659
Bd.Preciziei, Nr.6R, Sector 6, Bucuresti
Distribuie