Schindler Romania - Furnizor de ascensoare, scari rulante si servicii conexe, Bucuresti

Service si intretinere ascensoare

Dispeceratul nostru va sta la dispozitie non-stop, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamâna.  Atunci când sunati la call center pentru ajutor, puteti fi siguri ca suntem deja pe drum. Dispeceratul nostru preia cererile clientilor si le transmite imediat tehnicienilor nostri astfel încât problema dvs. sa se rezolve cât mai repede posibil.

  • Puteti contacta Call Centerul nostru la nr: 021-4400566
  •  

     

    Contractele de service Schindler Excellence reprezinta întotdeauna solutia perfecta, indiferent daca gestionati un portofoliu extins de echipamente sau un singur ascensor. Serviciile noastre transparente se concentreaza în jurul a doua contracte de baza care pot fi adaptate necesitatilor dvs. specifice. Nu numai ca întretinem echipamentul dvs. - inginerii nostri experimentati si foarte bine instruiti pot de asemenea face întretinere si service pentru ascensoare si scari rulante care nu sunt produse de Schindler.

    Transparenta pentru dezvoltatori

    Atunci când investiti într-o proprietare - indiferent daca doriti sa o pastrati sau sa o vindeti - trebuie sa va protejati valoarea bunurilor, asigurându-va de beneficiul investitiei. Aveti întotdeauna acces la informatiile dorite, rapoarte de orice fel, detalii privind lucrarile de întretinere sau service, starea sistemului dumneavoastra.

    Management de proiect pentru constructori

    Ca antrepenor general sau constructor, aveti nevoie de parteneriate de încredere. Schindler va poate ajuta sa livrati cladirea la cheie, la timp, încadrându-va în buget.

    Managerii nostri de proiect si supervizorii nostri se asigura ca solutia dvs. de mobilitate este terminata la timp si este exact asa cum ati comandat-o. Daca doriti sa aflati mai multe despre proiectele noastre, timpul de executie si metodele noastre de instalare si întretinere, contactati-ne. Suntem un partener de încredere.

    Parteneriat pentru managerii de cladiri

    Pentru a gestiona o cladire trebuie sa va asigurati ca îndeplineste cererile proprietarului si ca satisface asteptarile chiriasilor si vizitatorilor. Solutiile de mobilitate pe care le foloseste cladirea trebuie sa fie eficiente si de încredere. Totul trebuie sa fie în functiune - în fiecare moment. Nicio surpriza neplacuta care sa necesite un buget marit.

    Galerie foto
    • ...
    Categorii
    Date de contact
    0213367058 ; Fax: 0213373659
    Bd.Preciziei, Nr.6R, Sector 6, Bucuresti
    Distribuie