Schindler Romania - Furnizor de ascensoare, scari rulante si servicii conexe, Bucuresti

Management trafic

...
Tehnologia PORT

Tehnologia PORT

Schindler PORT- soluţia inteligentă de gestionare a traficului pentru mobilitate.

Schindler a împins din nou limitele de performanță, cu a treia generație a sistemului de management al destinaţiei. Tehnologia PORT revoluţionează ştiinţa de a optimiza traficul, oferind în acelaşi timp servicii personalizate şi controlul accesului.

Configuraţii disponibile

Schindler PORT este livrat cu Schindler 7000 pentru clădiri înalte. Este, de asemenea, disponibil pentru modernizări - indiferent dacă în clădire există un produs Schindler sau nu.

Caracteristici şi beneficii

Soluţii de mobilitate - de la apel predictiv la operare fără contact, Tehnologia PORT oferă soluţii pentru deplasarea eficientă.

Servicii personalizate - Schindler PORT poate integra profiluri individuale care permit autorizarea sau interzicerea accesului şi personalizarea funcţionării pentru utilizatori.

Controlul accesului - Tehnologia PORT poate avea un rol semnificativ în controlarea accesului în clădirea dvs.

...
Miconic 10

Sistemul inteligent de acess.

Una dintre cele mai mari provocări pentru clădirile moderne este gestionarea traficlui.

Gestionarea traficului

Schindler Miconic 10 foloseşte un sistem revoluţionar de management al traficului care duce oamenii la destinaţie mai repede decât orice alt sistem de control al ascensorului.

Grupând oamenii ce călătoresc la acelaşi etaj, Miconic 10 reduce numărul de opriri intermediare şi, prin urmare, îmbunătăţeşte eficienţa funcţionării ascensorului.

Tehnologie avansată

Sistemul Miconic 10 elimină butoanele tradiţionale de comandă din interiorul liftului. În locul acestora, pasagerii utilizează o tastatură externă, care este amplasată în lobby-urile de pe fiecare etaj, introducând etajul de destinaţie dorit.

Sistemul determină ce ascensor poatre transporta călătorii la destinaţie în cel mai eficient mod, prin interogarea continuă a poziţiei ascensoarelor, astfel încât să îl aloce pe cel potrivit, în cel mai scurt timp posibil.

Prin gruparea celor care se deplasează la acelaşi etaj, se reduc timpul de aşteptare şi opririle repetate, asociate în mod obişnuit ascensoarelor tradiţionale.

Categorii
Date de contact
0213367058 ; Fax: 0213373659
Bd.Preciziei, Nr.6R, Sector 6, Bucuresti
Distribuie