Savemob - Restaurare si reconditionare mobilier vechi Bucuresti

Servicii reconditionari mobilier bisericesc

Art & Restoration Concept este o companie care realizeaza reconditionari de mobilier si obiecte de calitate, la preturi avantajoase. Daca vrei sa schimbi infatisarea unui obiect de mobilier sau sa oferi un nou aspect, Art & Restoration Concept este alegerea potrivita pentru tine. In plus, firma Art & Restoration Concept realizeaza si lucrari de reconditionare a mobilierului bisericesc. Intrucat acest tip de mobilier are o importanta valoare istorica se merita si se recomanda reconditionarea lui pentru pastrarea valorii si importantei acestuia. Mobilierul vechi are intotdeauna un aspect deosebit, chiar misterios, avand in vedere ca trecerea anilor si-a facut simtita prezenta asupra acestora. Mobilierul bisericesc este unul masiv, greoi, insa tocmai acesta este farmecul sau si de aceea se urmareste reconditionarea lui.

Intotdeauna este nevoie de un specialist pentru a face aceasta schimbare, fiind si nevoie de imaginatia lui pentru ca obiectele si mobilierul sa-si pastreze aerul de demult si sa fie pastrate in forma originala cat mai mult timp. Firma poate gestiona si livra in maximum 10 zile orice piesa de mobilier indiferent de complexitatea ei. Pentru Art & Restoration Concept reconditionarea nu este o rutina, este o arta. Totul a inceput pentru Art & Restoration Concept din pasiune pentru lemn, din dorinta de a reda stralucirea trecutului, din respect pentru valoare si, nu in ultimul rand pentru ca sunt niste profesionisti in acest domeniu. Firma utilizeaza numai materiale de calitate si instrumente specifice pentru mobilier pentru ca totul sa iasa cat mai bine. Reconditionarea presupune interventia menita de a aduce in stare de functionare un obiect al activitatii umane. Functionalitatea este esentiala, fie ea originala sau modificata, aspectul initial poate fi schimbat dupa bunul plac. Serviciile oferite au un raport calitate-pret avantajos. Cu putin efort, ceva timp si un pic mai multa indemnare, piesele de mobilier bisericesc pot capata aerul de odinioara si te vei putea bucura de rezultatele unei munci ridicate la rang de arta. Tendinta actuala de reconditionare se centreaza pe culoare, astfel incat se doreste obtinerea unor culori mai vii.

     Compania Art & Restoration Concept activeaza din anul 1993 oferind seriozitate in restaurare si reconditionare. Profesionalismul este cartea de vizita a firmei, iar pentru acest lucru atelierul pe care firma il detine ii reprezinta. Compania ofera servicii de restaurare si reconditionare. Accentul se pune pe redarea aspectului initial, fiind vorba de integritate, forma, culoare, finisaj si functionalitate. Restaurarea presupune repararea si aducerea in buna stare, precum si refacerea in forma initiala a unei opere de arta, monument sau bun cultural. Iar reconditionarea implica aducerea in stare de utilizare a unui obiect al activitatii umane. Echipa firmei este formata din profesionisti, specializati in acest domeniu, care vor putea sa readuca stralucirea de altadata a mobilierului tau, precum si a mobilierului bisericesc.

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite de companie si in special despre reconditionarea mobilierului bisericesc, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Art & Restoration Concept. Pentru imagini despre mobilierul bisericesc reconditionat de catre firma intra pe pagina oficiala a societatii Art & Restoration Concept. Beneficiaza de serviciile de reconditionare a mobilierului bisericesc oferite de Art & Restoration Concept pentru valorarea obiectelor si a mobilierului de calitate.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...