Savemob - Restaurare si reconditionare mobilier vechi Bucuresti

Servicii aurire obiecte

Una din cele mai vechi proceduri de reconditionare a suprafetelor este cea de aurire a lor. Caracterul nobil pe care il aduce aurul imbunatateste aspectul oricarei suprafete si face posibila plasarea pieselor aurite in spatii unde sa fie admirate si sa puna in valoare diverse lucrari. Un alt motiv pentru aurire este si protectia suprafetei. Stratul ce acopera materialul prelungeste durata lui de viata si indeparteaza anumite riscuri.

Cele mai folosite procedee de aurire obiecte sunt aplicarea de foite de aur pe suprafete si aplicarea de foite lichide sau paste/ vopseluri. Compania Art & Restoration Concept utilizeaza ambele metode in reconditionarea/ schimbarea infatisarii obiectelor, apeland la cele mai bune solutii din domeniu. Cateva motive pentru care clientii aleg Art & Restoration Concept pentru aurirea obiectelor lor sunt urmatoarele:

– Rezultatul este intotdeauna cel asteptat. Suprafetele sunt acoperite integral, cu un strat ce are aceeasi grosime in orice punct, fiind obtinute adevarate opere de arta, ce impresioneaza prin luciul galben al aurului.

– Acoperirea este de durata. In procesul de aurire obiecte se folosesc substante ce nu se degradeaza in timp si isi pastreaza calitatile pentru multi ani la rand. In plus, acoperirea este rezistenta la zgarieturi si efectul de descompuenre/ scorojire.

     – Compatibilitatea cu orice suprafata. Profesionistii Art & Restoration Concept aleg cele mai bune solutii pentru lemn, sticla, metal si alte materiale, obtinand o calitate deosebita in aurire.

– Termenul de executie este scurt. Compania isi respecta termenele stabilite la inceputul colaborarii, deoarece are intotdeauna materialele si instrumentele de lucru in stoc.

– Acoperire in toata tara. Art & Restoration Concept gestioneaza proiecte de aurire obiecte si reconditionare in mai multe localitati din Romania. Piesele realizate sunt livrate eficient.

     – Parteneriate de durata. Calitatea lucrarilor face ca multi clienti sa revina cu noi cerinte, avand incredere in serviciile furnizate.

Lucrarile de aurire sunt cerute pentru obiecte de cult, trofee metalice, rame de tablouri, ornamente si figurine decorative, accesorii de mobilier, statuete, dar si alte produse de valoare pentru clienti. Aplicarea stratului auriu se realizeaza cu ajutorul unei pensule, dupa ce suprafata a fost atent curatata si au fost indepartate orice substante ce ar putea diminua puterea de aderenta la suprafata. De obicei se aplica mai multe straturi, cu timp de asteptare intre aplicari pentru ca fiecare strat sa se usuce complet. Art & Restoration Concept utilizeaza mai multe nuante de folie lichida, dupa preferintele clientilor.

Lucrarile de aurire obiecte fac parte din cele de reconditionare propuse de Art & Restoration Concept, care includ si lucrari de argintare, reconditionare mobila cu diverse stiluri sau mobila veche, modificare mobilier si reconditionare de obiecte si sculpturi metalice sau din lemn. Pe langa serviciile de reconditionare, societatea efectueaza si lucrari de restaurare, care presupun readucerea unor opere de arta, monumente si alte produse la forma, integritatea, culoarea si finisajul initial.      Prin intermediul Art & Restoration Concept pot fi vandute si cumparate piese de mobilier vechi ce au nevoie de reconditionare. Astfel, societatea vine in ajutorul celor care vor sa scape de articolele vechi, vor sa le repuna in functiune si sa le redea frumusetea, sau celor care doresc sa intre in posesia unor produse ce pastreaza tendintele unei anumite epoci.

Art & Restoration Concept are o experienta de peste 20 de ani pe piata de profil, avand sediul in Bucuresti. Pentru profesionistii firmei, reconditionarea nu este o actiune de rutina, ci o adevarata arta, prin care sunt valorificate si acele obiecte ce par a nu mai avea nici o sansa.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...