Savemob - Restaurare si reconditionare mobilier vechi Bucuresti

Reconditionare obiecte din metal

 Multe persoane renunta la folosirea unor obiecte din metal sau din lemn din cauza degradarii lor in timp, fara sa le cunoasca valoarea sau sa incerce sa le readuca la forma initiala. Mai mult, sunt detinatori care apeleaza adesea la solutii inadecvate de curatare sau refacere, care mai mult agraveaza situatia decat sa o amelioreze. Un amator care nu cunoaste valoarea unei piese ori caracteristicile ei s-ar putea sa o aduca in starea in care ea nu mai poate fi salvata. Art & Restoration Concept este o companie care nu lasa acest lucru sa se intample, apreciind valoarea fiecarui obiect adus de clienti si efectuand lucrari de reconditionare de calitate.

view     Cand vorbim despre metale, cel mai mare risc ce apare la trecerea timpului este acela de coroziune. Chiar daca un metal este tratat anti-coroziune prin diverse tehnici si are un continut scazut de carbon, cateva zeci de ani pot totusi sa-si lase amprenta asupra lui. Oxidarea este un proces natural care poate fi incetinit, dar nu indepartat in totalitate, motiv pentru care cele mai intalnite lucrari de reconditionare la obiecte din metal presupun curatarea portiunilor oxidate (ruginite) si retratarea lor.

Art & Restoration Concept efectueaza si lucrari de modificare a formei/ aspectului obiectelor la cerere, aurire sau argintare, corectare a unor portiuni lovite, lipire a unor componente, finisare prin diverse metode. Serviciile de reconditionare sunt disponibile pentru o gama larga de metale, de la bronz la otel si nichel. Printre lucrarile executate se numara reconditionarea de obiecte metalice religioase (cruci), cutite antice, pocaluri, statuete, vesela metalica, elemente metalice de mobilier, clante metalice si altele.

view     Amintim ca reconditionarea este actiunea prin care un obiect isi recapata functionalitatea, nu doar aspectul initial sau forma, si poate presupune modificari prin care el ajunge in actualitate. Oricine poate apela la acest serviciu, de la persoane care colectioneaza obiecte din metal cu valoare istorica, la persoane care au in casa obiecte folosite de mai multe generatii. Metodele aplicate de specialistii Art & Restoration Concept sunt menite sa readuca stilul si valoarea acestor obiecte cu o istorie bogata.

Art & Restoration Concept are un atelier propriu in care isi desfasoara activitatea, dotat cu o gama larga de instrumente cu care se efectueaza prelucrari in metal, aschieri, curatare a stratului nedorit de material cumulat in liniile gravate in metal, etc. Piesele lucrate pot fi vopsite integral cu vopsea de metal raclete, acoperite in strat aurit sau pur si simplu lustruite si tratate pentru a-si mentine luciul o perioada lunga.

view     Sediul firmei se afla in Bucuresti, de unde produsele sunt livrate intr-un mod eficient. Preocuparea principala a Art & Restoration Concept este clientul, astfel ca lucrarile de reconditionare si restaurare sunt realizate astfel incat sa intruneasca cerintele acestuia, la un nivel inalt de calitate. Societatea se adapteaza constant la tendintele pietei, fapt dovedit si prin activarea pe piata din Romania pentru mai mult de 20 de ani, cu rezultate excelente de afaceri.

Activitatea principala a companiei se desfasoara in jurul pieselor de mobilier, pe care le aduce intr-o forma foarte buna, ce pastreaza stilul vintage sau retro si se adapteaza de asemenea la cerintele actuale de aspect si functionalitate.

Bucura-te de obiectele valoroase pe care le ai apeland la specialistii in reconditionare! Nu vei regreta!

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...