Smile Care- clinica stomatologica - Bucuresti

Endodontie - Tratamente de canal

Endodontia este acea ramura stomatologica care se ocupa cu repararea afectiunilor din interiorul dintelui. Pulpa este tesutul nervos din interiorul dintelui, este canalul de hranire si mentinere in viata a structurii dentare.

Afectiunile pulpei dentare sunt numeroase si pot genera dureri intense pacientilor. Acestea trebuie tratate cu maxima seriozitate pentru a putea fi pastrata sanatatea orala si pentru a impiedica pierderea dintilor. Tratamentele realizate asupra pulpei dentare in trecut erau dureroase, in fapt din pricina acestora multi pacienti au dezvoltat teama de dentist. Acum datorita echipamentelor moderne si a aparaturii dezvoltate sunt realizate confortabil pentru pacient. Tratarea pulpei dentare se face fara durere si fara stres, pentru toate categoriile de pacienti.

Operatiunile de tratament gangrena, obturatie canal, dezobturare canal, drenaj endodotic sunt realizate confortabil, in timp foarte scurt. Efectele de lunga durata si starea de bine post tratament sunt bine resimtite in special de pacientii sensibili. Astfel de interventii pot fi realizate de specialisti si copiilor care din pricina alimentatiei si a igienei incorecte sufera de boli ale pulpei dentare.

Stomatologia moderna vine si cu solutii confortabile pentru pacientii cu probleme grave. Testele de vitalitate fiind esentiale pentru diagnosticare si intocmire a planului de tratament. Pastrarea integritatii dintilor este o misiune importanta pentru medicii care prin metodele pe care le au la dispozitie reusesc sa realizeze tratamente adecvate.

Galerie foto
  • ...