Smile Care- clinica stomatologica - Bucuresti

Aparate Dentare - Ortodontie

Ortodontia este acea ramura a stomatologie care se concentreaza asupra dintilor incorect alineati. Tot de ortodontie sunt legate si diagnosticarea si tratarea dintilor neregulati si a celor cu aspect inestetic.

Procedurile de ortodontie sunt esentiale pentru mentinerea igienei orale. Operatiunile de natura estetica imbunatatesc calitatea vietii pacientilor si contribuie la cresterea increderii. In cazul copiilor si a adolescentilor interventiile sunt esentiale intrucat ajuta la corectare problemelor de vorbire.

Cele mai frecvente situatii rezolvate prin procedurile de ortodontie sunt deviatiile antero-posterioara, inghesuirile si problemele estetice.

Daca in trecut serviciile de ortodontie erau solicitate dupa ce pacientii depaseau o anumita varsta si aveau structura dentara permanenta formata, in prezent sunt recomandate chiar si pacientilor cu varste mici. Solutiile moderne neinvazive pot schimba vietile pacientilor.

Odata identificata si diagnosticata problema se trece la intocmirea planului de tratament. Modalitatile prietenoase de abordare si solutiile personalizate sunt cheia unor tratamente eficiente si in cazul celor mai sensibili dintre pacienti.

Aparatele fixe adecvate pot remedia in cateva luni problemele dentare. Tehnologia moderna permite realizarea de aparate dentare aproape invizibile. Dispozitivele moderne, prin aspect si functionalitate nu mai sunt considerate doar simple aparate de indreptare a dintilor ci accesorii la moda.

Galerie foto
  • ...