Smile Care- clinica stomatologica - Bucuresti

Implantologie - Implant dentar

Implantologia este acea ramura a stomatologiei ce rezolva problema edentatie. Multi pacienti, din diverse motive – neglijenta, igiena precara, mostenire genetica – se pot confrunta cu pierderea unuia sau mai multor dinti.

Efectele acestei stari nu sunt doar de natura estetica. Pacientii ce sufera de edentatie se confrunta cu tulburari digestive grave dar si cu probleme de natura psihica. Sunt mai putin increzatori, mai inhibati si mai putin fericiti. Implantologia este solutia care imbunatateste calitatea vietii.

Stomatologia moderna a evoluat foarte mult in ultimii ani, astfel ca pacientii pot beneficia de implanturi dentare durabile cu aspect natural. Interventiile chirurgicale realizate cu echipamentele moderne sunt foarte variate si usor suport de si de persoanele cu afectiuni grave.

Tratamentele moderne de implantologie se adreseaza atat pacientilor cu probleme minore de edentatie cat si celor care nu mai au niciun dinte pe arcada.

Solutiile inovatoare sunt potrivite pentru toate categoriile de varsta. Implanturile reprezentand tratamentul potrivit atat pentru copii care din pricina unor accidente au pierdut dintii permanenti cat si pentru adulti.

Operatiunile chirurgicale sunt mai prietenoase cu pacientii si mai usor de tolerat. Datorita metodelor moderne perioada de recuperare este redusa. Persoanele care realizeaza implanturi pot relua activitatile in scurt timp de la interventie.

Galerie foto
  • ...