Zona: Colentina-Obor
Doamna Ghica, Baicului
+ Schita
52.900 €
Colentina
+ Schita
74.000 €
 • Suprafata 52 mp
 • An 1978
 • Semidecomandat
 • Etaj 7 din 10
Sector 2, 15 oct, 11:50
River Boutique Destination, dezvoltator, comision 0%
67.000 €
River Boutique Destination, dezvoltator, comision 0% Apartament de vanzare in sectorul 2 in ansamblul rezidential River Boutique Destination. River Boutique Destination este un proiect rezidential situat in zona Raului Colentina -,Maior Bacila , avand termen de finalizare august 2022. Proiectul rezidential este compus dintr-un imobil avand ca regim de inaltime S+P+3e ,cuprinzand un numar total de 18 apartamente : garsoniera , studio si 2 camere Proiectul ofera locatarilor o locatie excelenta, imbinand inalte standarde de calitate si finisaje premium cu elemente practice:apartamente situate la parter dispun de gradini si terase generoase. River Boutique Apartament se afla intr-o zona cu multe optiuni pentru transport, autobuz, troleibuz si tramvai. Colentina este una din cele mai cunoscute zone comerciale din Bucuresti, zona oferind atat centre comerciale – Obor, Veranda Mall, Carrefour,Kaufland,cat si scoli, gradinite, parcuri, restaurant. Colentina -Maior Bacila apartament 2 camere /studio etaj 1/3, suprafata utila 47 mp, suprafata construita 55 mp,, balcon, finisaje sunt la alegere :gresie, faianta, parchet, usi interioare,, centrala termica , instalatie electrica din cupru, tamplarie P.V.C. Veka. Imobilul are termen de finalizare august 2022. Pret 67000+TVA 5% Detalii compartimentare spatiu: Apartament de vanzare in sectorul 2 in ansamblul rezidential River Boutique Destination. River Boutique Destination este un proiect rezidential situat in zona Raului Colentina -,Maior Bacila , avand termen de finalizare august 2022. Proiectul rezidential este compus dintr-un imobil avand ca regim de inaltime S+P+3e ,cuprinzand un numar total de 18 apartamente : garsoniera , studio si 2 camere Proiectul ofera locatarilor o locatie excelenta, imbinand inalte standarde de calitate si finisaje premium cu elemente practice:apartamente situate la parter dispun de gradini si terase generoase. River Boutique Apartament se afla intr-o zona cu multe optiuni pentru transport, autobuz, troleibuz si tramvai. Colentina este una din cele mai cunoscute zone comerciale din Bucuresti, zona oferind atat centre comerciale – Obor, Veranda Mall, Carrefour,Kaufland,cat si scoli, gradinite, parcuri, restaurant. Colentina -Maior Bacila apartament 2 camere /studio etaj 1/3, suprafata utila 47 mp, suprafata construita 55 mp,, balcon, finisaje sunt la alegere :gresie, faianta, parchet, usi interioare,, centrala termica , instalatie electrica din cupru, tamplarie P.V.C. Veka. Imobilul are termen de finalizare august 2022. Pret 67000+TVA 5%. Reper: Colentina Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum VIZIONARE ONLINE pentru aceasta proprietate!
 • Suprafata 47 mp
 • An 2021
 • Decomandat
 • Etaj 1 din 3
Bucuresti, 15 oct, 09:16
Bucur Obor, biserica Sf. Dumitru
79.000 €
Colentina, stradal, decomandat, reabilitat, ideal Prima Casa
55.000 €
Colentina, stradal, decomandat, reabilitat, ideal Prima Casa apartament 2 camere decomandat, situat la etajul 8/10 al unui bloc constructie 1968. Imobilul este reabilitat termic, pozitionat stradal, dar putin retras de la bulevard, cu o "padure verde" in fata blocului si in jurul acestuia. Pozitionarea blocului confera acces imediat la mijloacele de transport in comun(troleu, tramvai, autobuz), acces in 5 minute(traversat intersectia) la parcul Doamna Ghica, acces la hypermerketul Kaufland aflat la 5 minute de mers pe jos, precum si acces facil la Piata Obor si Veranda Mall/Carrefour. Fiind retras de la sosea, blocul scapa de o parte din zgomotul specific bulevardelor, insa pastreaza avantajul pozitiei si beneficiaza de o panorama cu adevarat extraordinara, de pe fereastra avand vedere peste parcul Plumbuita pana in Pipera! Iar pozitionarea pe vest a apartamentului, aduce cu sine niste apusuri de soare minunate. La interior, apartamentul este decomandat, dispune de o debara spatioasa amplasata pe holul in forma de L al apartamentului si de un balcon tip logie inchis. Bucataria este spatioasa. Locuinta necesita renovare completa, nesuferind nici o amenajare recenta. Dispune insa de geamuri termopan, usa metalica si contorizare. Scara este curata. Sunt patru apartamente pe palier, ghena intre paliere, scara este prevazuta cu ferestre pentru aerisire si iluminat natural. Situatia juridica a proprietatii este certa si concreta, actele au fost verificate de biroul notarial colaborator, s-a emis opinie notariala care atesta ca totul este la zi, proprietatea creditabila, nici o problema juridica. Proprietate reprezentata exclusiv de RENET-The Real Estate Network, prin Daniel Dobre. Comision 0% cumparator.
 • Suprafata 47 mp
 • An 1968
 • Decomandat
 • Etaj 8 din 10
Bucuresti, 12 oct, 00:09
Fundeni Apartament 2 camere renovat recent!
60.000 €
Fundeni Apartament 2 camere renovat recent! "O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin. Va propunem spre vanzare apartament in zona Fundeni, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris. Apartamentul dispune de 2 camere, este situat la etajul 9,finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camere cu pat de mijloc/ canapea extensibla, baie - cabina de dus si o bucatarie mobilata si utilata. Apartamentul este decomandat, spatios, avand o suprafata totala de 45 mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 3 mp, potrivit pentru un mic dejun /o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de sistem de termoficatie si aer conditionat. Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcuri,hipermarketuri, si restaurante. Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament/vila, pregatit pentru a deveni caminul dvs. Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.
 • Suprafata 42 mp
 • An 1970
 • Semidecomandat
 • Etaj 9 din 10
Bucuresti, 08 oct, 14:20
Imobiliare vanzari - Apartamente 2 camere