Zona: București
An constructie: ansambluri rezidentiale
Soseaua Chitilei
+ Schita
76.600 €
Metalurgiei Park
+ Schita
55.000 €
 • Suprafata 69 mp
 • An 2018
 • Decomandat
 • Etaj 2 din 10
 • 13 min.
Bucuresti, 20 nov, 16:37
Apartament de Lux, Mobilat Utilat, Exigent One Grozavesti
131.900 €
Apartament de Lux, Mobilat Utilat, Exigent One Grozavesti Cand iti alegi noul camin, te gandesti atat la confortul tau cat si la al celor dragi. "Acasa" este calduros, cu camere spatioase si luminoase, ideale pentru serile in familie sau cu prietenii, liniste si confort oferite de lipsa agitatiei cotidiene din Bucuresti. "Acasa", in viziunea noastra, inseamna relaxant, cu acces facil catre scoli si gradinite, magazine, restaurante, dar si catre puncte de interes ale capitalei. PyfRealEstate va propune noul "acasa"! Situat intr-o locatie linistita, in complexul rezidential Exigent One, in apropierea Politehnicii, zona Grozavesti, acest apartament are 2 camere cu o suprafata utila de 52mp plus balcon de 4mp si se afla la etajul 6 al unui imobil nou construit, cu 11 etaje, finalizat in anul 2017. Apartamentul se vinde la cheie, complet mobilat si utilat elegant, dupa cum se poate observa si din poze. Acesta este dotat cu centrala proprie, aer conditionat, TV, masina de spalat, dressing spatios, bucataria este echipata cu plita si cuptor incorporate, hota, combina frigorifica. spatiu de dining, iar baia dispune de cada si ventilatie. Apartamentul a fost amenajat in anul 2018, cu simt de raspundere, fapt ce se reflecta si in calitatea finisajelor. Complexul dispune de acces auto cu telecomanda la bariera, menaj zilnic si supraveghere video. In imediata apropiere se afla si mijloacele de transport in comun: statia STB 601 la iesirea din complex, metrou Grozavesti la 8 minute de mers pe jos si metrou Petrache Poenaru la 5 minute de mers pe jos. De asemenea, cladirile de birouri Riverside Tower, Orhideea Towers, The Bridge, centrul comercial Carrefour Orhideea si Afi Cotroceni sunt la mica distanta fata de imobil. Daca simti ca proprietatea propusa de noi poate deveni noul camin calduros pe care il cauti, contacteaza-ne la numarul de telefon afisat si haide la vizionare!
 • Suprafata 52 mp
 • An 2017
 • Decomandat
 • Etaj 6 din 11
 • 6 min.
Bucuresti, 23 nov, 17:37
Brancoveanu, Drumul Gazarului
65.000 €
 • Suprafata 55 mp
 • An 2015
 • Semidecomandat
 • Etaj parter din 2
Bucuresti, 24 nov, 11:20
Metrou Preciziei- Militari- Bld.Iuliu Maniu
+ Schita
57.000 €
 • Suprafata 51 mp
 • An 2020
 • Decomandat
 • Etaj 4 din 10
 • 13 min.
Bucuresti, azi, 10:10
Apartament de Lux, Mobilat Utilat Novum Residence Grozavesti
146.500 €
Apartament de Lux, Mobilat Utilat Novum Residence Grozavesti Cand iti alegi noul camin, te gandesti atat la confortul tau cat si la al celor dragi. "Acasa" este calduros, cu camere spatioase si luminoase, ideale pentru serile in familie sau cu prietenii, liniste si confort oferite de lipsa agitatiei cotidiene din Bucuresti. "Acasa", in viziunea noastra, inseamna relaxant, cu acces facil catre scoli si gradinite, magazine, restaurante, dar si catre puncte de interes ale capitalei. PyfRealEstate va propune noul "acasa"! Situat intr-o locatie linistita, in complexul rezidential Novum Residence, in apropierea Politehnicii, zona Grozavesti, acest apartament are 2 camere cu o suprafata utila de 58mp plus balcon de 4mp si se afla la etajul 4 al unui imobil nou construit, cu 11 etaje, finalizat in anul 2018. Apartamentul se vinde la cheie, complet mobilat si utilat elegant, dupa cum se poate observa si din poze. Acesta este dotat cu centrala proprie, aer conditionat, TV in fiecare camera, masina de spalat, dressing spatios, bucataria este echipata cu plita si cuptor incorporate, hota, combina frigorifica. spatiu de dining, iar baia dispune de cada si ventilatie. Apartamentul a fost amenajat in anul 2019, cu simt de raspundere, fapt ce se reflecta si in calitatea finisajelor. Complexul dispune de acces auto cu telecomanda la bariera, menaj zilnic si supraveghere video. In imediata apropiere se afla si mijloacele de transport in comun: statia STB 601 la iesirea din complex, metrou Grozavesti la 8 minute de mers pe jos si metrou Petrache Poenaru la 5 minute de mers pe jos. De asemenea, cladirile de birouri Riverside Tower, Orhideea Towers, The Bridge, centrul comercial Carrefour Orhideea si Afi Cotroceni sunt la mica distanta fata de imobil. Daca simti ca proprietatea propusa de noi poate deveni noul camin calduros pe care il cauti, contacteaza-ne la numarul de telefon afisat si haide la vizionare!
 • Suprafata 58 mp
 • An 2017
 • Decomandat
 • Etaj 4 din 11
 • 2 min.
Bucuresti, 24 nov, 17:16
Apartament Mobilat Utilat, Novum Residence Grozavesti
99.900 €
Apartament Mobilat Utilat, Novum Residence Grozavesti Cand iti alegi noul camin, te gandesti atat la confortul tau cat si la al celor dragi. "Acasa" este calduros, cu camere spatioase si luminoase, ideale pentru serile in familie sau cu prietenii, liniste si confort oferite de lipsa agitatiei cotidiene din Bucuresti. "Acasa", in viziunea noastra, inseamna relaxant, cu acces facil catre scoli si gradinite, magazine, restaurante, dar si catre puncte de interes ale capitalei. PyfRealEstate va propune noul "acasa"! Situat intr-o locatie linistita, in complexul rezidential Novum Residence, in apropierea Politehnicii, zona Grozavesti, acest apartament are 2 camere cu o suprafata utila de 46mp plus balcon de 3mp si se afla la etajul 9 al unui imobil nou construit, cu 11 etaje, finalizat in anul 2017. Apartamentul se vinde la cheie, complet mobilat si utilat elegant, dupa cum se poate observa si din poze. Acesta este dotat cu centrala proprie, aer conditionat, TV, masina de spalat, dressing spatios, bucataria este echipata cu plita si cuptor incorporate, hota, combina frigorifica, iar baia dispune de cada si ventilatie. Apartamentul a fost amenajat de curand, cu simt de raspundere, fapt ce se reflecta si in calitatea finisajelor. Complexul dispune de acces auto cu telecomanda la bariera, menaj zilnic si supraveghere video. In imediata apropiere se afla si mijloacele de transport in comun: statia STB 601 la iesirea din complex, metrou Grozavesti la 8 minute de mers pe jos si metrou Petrache Poenaru la 5 minute de mers pe jos. De asemenea, cladirile de birouri Riverside Tower, Orhideea Towers, The Bridge, centrul comercial Carrefour Orhideea si Afi Cotroceni sunt la mica distanta fata de imobil. Daca simti ca proprietatea propusa de noi poate deveni noul camin calduros pe care il cauti, contacteaza-ne la numarul de telefon afisat si haide la vizionare!
 • Suprafata 46 mp
 • An 2017
 • Decomandat
 • Etaj 9 din 11
Bucuresti, ieri, 17:12
Apartament 2 camere Utilat Mobilat Lux 19th Residence, Grozavesti
129.000 €
Apartament 2 camere Utilat Mobilat Lux 19th Residence, Grozavesti Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat intr-o locatie linisitita, cu acces facil catre centre comerciale, restaurante, universitati si mijloace de transport in comun, in complexul rezidential 19th Residence, Grozavesti. Apartamentul se afla la etajul 3 al unui imobil nou construit, cu 11 etaje, finalizat in anul 2015 Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, cu electrocasnice si mobilier de calitate, potrivite finisajelor acestuia. Apartamentul dispune de centrala proprie, aer conditionat, masina de spalat, dressing generos si numeroase spatii de depozitare. Bucataria este echipata cu plita si cuptor incorporate, hota si combina frigorifica, iar baia beneficiaza de cada si ventilatie. De asemenea, atat obiectele sanitare cat si electrocasnicele sunt de calitate premium (obiecte sanitare Grohe, electrocasnice Samsung, Bosch, Philips), fiind gandite in cel mai mic detaliu. Balconul este de asemenea mobilat si amenajat astfel incat poate deveni cu usurinta un loc de relaxare la sfarsitul zilei, vederea fiind spre spatiile verzi. Complexul beneficiaza supraveghere video si menaj zilnic. La iesirea din complex se afla Carrefour Orhideea si cladirea de birouri The Bridge si statia STB 601, la 3 minute de mers pe jos se afla statia de metrou Grozavesti, respectiv Petrache Poenaru la 15 minute si Sema Parc, IDM Club, iar distanta pana la Afi Cotroceni este de 10 minute cu masina. Pentru detalii suplimentare legate de aceasta proprietate si vizionari, nu ezitati sa ne contactati.
 • Suprafata 60 mp
 • An 2016
 • Decomandat
 • Etaj 3 din 10
 • 9 min.
Bucuresti, 23 nov, 11:00
Apartament 2 camere la Cheie, Lux, loc parcare 19th Residence
130.000 €
Apartament 2 camere la Cheie, Lux, loc parcare 19th Residence Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere situat intr-o locatie linisitita, cu populatie tanara si acces facil catre centre comerciale, restaurante, universitati si mijloace de transport in comun, in complexul rezidential 19th Residence, Grozavesti. Apartamentul se afla la etajul 1 al unui imobil nou construit, cu 11 etaje, finalizat in anul 2015 Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, cu electrocasnice si mobilier de calitate, potrivite finisajelor acestuia. Apartamentul dispune de centrala proprie, aer conditionat, masina de spalat, dressing generos si numeroase spatii de depozitare. Bucataria este echipata cu plita si cuptor incorporate, hota si combina frigorifica, iar baia beneficiaza de cada si ventilatie. De asemenea, atat obiectele sanitare cat si electrocasnicele sunt de calitate premium, fiind gandite in cel mai mic detaliu. Balconul este de asemenea mobilat si amenajat astfel incat poate deveni cu usurinta un loc de relaxare la sfarsitul zilei, vederea fiind spre spatiile verzi. Apartamentul dispune si de un loc de parcare ce se poate vinde la pachet cu apartamentul, contra cost. Complexul beneficiaza supraveghere video si menaj zilnic. La iesirea din complex se afla Carrefour Orhideea si cladirea de birouri The Bridge si statia STB 601, la 3 minute de mers pe jos se afla statia de metrou Grozavesti, respectiv Petrache Poenaru la 15 minute si Sema Parc, IDM Club, iar distanta pana la Afi Cotroceni este de 10 minute cu masina. Pentru detalii suplimentare legate de aceasta proprietate si vizionari, nu ezitati sa ne contactati.
 • Suprafata 59 mp
 • An 2016
 • Decomandat
 • Etaj 1 din 11
 • 7 min.
Bucuresti, 23 nov, 10:58
Imobiliare vanzari - Apartamente 2 camere