Zona: București
An constructie: ansambluri rezidentiale
Berceni, sector 4
54.000 €
 • Suprafata 57 mp
 • An 2019
 • Etaj 4 din 5
Bucuresti, 06 oct, 21:10
Drumul Sarii, Sebastian, Cotroceni
89.900 €
Domenii, 1 Mai
129.000 €
 • Suprafata 60 mp
 • An 2021
 • Decomandat
 • Etaj 4 din 4
 • 17 min.
Sector 1, azi, 01:40
Antiaeriana
60.000 €
 • Suprafata 52 mp
 • An 2019
 • Decomandat
 • Etaj 1 din 6
 • 14 min.
Sector 5, 12 oct, 16:53
Militari, Chiajna, Toamnei
+ Schita
49.000 €
Titan, Apartament De 2 Camere, 1/4, 49mp, 80.000 Euro
80.000 €
Titan, Apartament De 2 Camere, 1/4, 49mp, 80.000 Euro "O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin. Va propunem spre vanzare un apartament in zona Titan, cu design deosebit,la cheie, aflata intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris. Apartamentul este situat la etajul 1 al unui imobil de 4 etaje, finalizat in anul 2016, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, avand sansa de a imbina stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Apartamentul este decomandat, spatios, avand o suprafata totala de 49 mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 3 mp, potrivit pentru un mic dejun /o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala proprie si aer conditionat. Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun ( statia de metrou 1 Decembrie 1918 se afla la aproximativ 800 de metrii ), gradinite (Gradinita nr. 211), scoli (Scoala Gimnaziala Nr. 92), hipermarketuri si restaurante. Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs. Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.
 • Suprafata 46 mp
 • An 2016
 • Decomandat
 • Etaj 1 din 4
Bucuresti, 08 oct, 12:50
Plaza Faza1 Lujerului, apartament 2 camere mobilat vanzare, 5/11, 119.500
119.900 €
Plaza Faza1 Lujerului, apartament 2 camere mobilat vanzare, 5/11, 119.500 "O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin. Va propunem spre vanzare apartament in zona Lujerului, in complexul rezidential Exigent Plaza Faza 1, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris. Apartamentul dispune de 2 camere, este situat la etajul 5/11, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camere cu pat de mijloc si canapea extensibla, baie - cada si sistem de ventilatie si o bucatarie inchisa, mobilata si utilata cu plita si cuptor incorporate, hota, combina frigorifica. Apartamentul este decomandat, spatios, avand o suprafata totala de 51mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 4mp, potrivit pentru un mic dejun sau o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala proprie si aer conditionat. Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta. Locul de parcare suprateran atribuit proprietatii, inclus in pretul de vanzare, este menit sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte probleme si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi. Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(metrou Lujerului la 10 minute, STB 137, 138 si tramvai 8, 25, 35 la doar 3 minute), gradinite, scoli, parcuri(Parcul Timisoara la 4 minute), hipermarketuri (Plaza Romania, Mega Image), si restaurante(restaurantele din incinta Plaza Romania- Starbucks, Dristor Doner, Mesopotamia, PizzaHut). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs. Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.
 • Suprafata 47 mp
 • An 2018
 • Decomandat
 • Etaj 5 din 11
Bucuresti, 12 oct, 13:19
GREENFIELD 2 Camere cu TERASA - Padurea BANEASA
135.000 €
GREENFIELD 2 Camere cu TERASA - Padurea BANEASA Situat in singurul cartier inconjurat de padure, BUCURESTI, sector 1. Greenfield Residence, caci despre el este vorba, ofera rezidentilor bucuria si placerea invecinarii cu padurea Baneasa. Aceasta se afla la doi pasi de acest proiect, facilitand locuitorilor aer curat, racoarea in zilele toride de vara, momente placute si ocazia descoperirii frumusetilor naturii. Apartamentul are o suprafata de 57MP si balcon generos orientat spre SUD. Acest aspect va poate oferi placerea unei privelisti superbe, catre padurea Baneasa. Bucataria esta mobilata si utilata, la fel si livingul. Atractia acestui apartament este o terasa cu o suprafata de 53mp cu un peisaj unic al Padurii Baneasa. Vederea este rientata catre padurea Baneasa, aceasta fiind orientat SUD-VEST. Daca iti doresti un apartament unic cu o priveliste spectaculoasa catre padurea Baneasa, aflat intr-un proiect imobiliar cu facilitatile necesare si utile fiecarei familii in cautare de siguranta, confort si aer curat, acest apartament iti ofera toate aceste lucruri. Suna-ma si hai sa vizionezi apartamentul care iti poate fi ACASA! Suprafata apartament 53MP Suprafata terasa 57mp Suprafata loc parcare 13mp Proiect imobiliar cu multiple facilitati. -AVENOR COLLEGE -SALON DE INFRUMUSETARE -RESTAURANT -CAFENEA -MEGA IMAGE In cel mai scurt timp proiectul va beneficia si de o zona comerciala. -Greenfield Plaza- *SPA *piscina acoperita si descoperita *terenuri de tenis *terenuri de sport *gradinita *scoala *restaurant *supermarket *banca. Cum ar fi sa savurezi cafeaua in fiecare dimineata la baza padurii? Imaginati-va sa va incepeti fiecare zi cu o plimbare intr-o zona cu aer de munte, sa ascultati natura si sa simititi aerul racoros al diminetii. Aici este suficient sa iesiti pe usa, iar padurea Baneasa si padurea Tunari in suprafata de 900 ha vi se deschide in fata.
 • Suprafata 50 mp
 • An 2015
 • Semidecomandat
 • Etaj 5 din 5
Bucuresti, ieri, 11:21
21 Residence Lujerului, Apartament 2 Camere Mobilat Vanzare, 124.500€
124.500 €
21 Residence Lujerului, Apartament 2 Camere Mobilat Vanzare, 124.500€ "O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin. Va propunem spre vanzare apartament in complexul 21 Residence, zona Lujerului, cu design deosebit, la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris. Apartamentul dispune de 2 camere, este situat la etajul 11 al unui imobil cu 11 nivele, finalizat in anul 2018, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camere cu pat de mijloc si canapea extensibla, baie - cada si sistem de ventilatie o bucatarie inchisa, mobilata si utilata cu frigider, plita si cuptor incorporate, hota. Apartamentul este decomandat, spatios, avand o suprafata totala de 56mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 4mp, potrivit pentru un mic dejun sau o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala proprie si aer conditionat. Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(statia de metrou Lujerului la 4 minute, statiile STB 136, 236, 336 la 3 minute), gradinite, scoli(Universitatea Politehnica, Liceul Tudor Vladimirescu), parcuri(Parcul Politehnicii la 3 minute), hipermarketuri (Cora Lujerului la 2 minute si Lidl la 6 minute), si restaurante(Valencia si restaurantele din incinta Cora Lujerului). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs. Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.
 • Suprafata 52 mp
 • An 2018
 • Decomandat
 • Etaj 11 din 11
Bucuresti, 12 oct, 12:49
Apartament 2 camere, ansamblu rezidential modern, Titan, Nicolae Teclu
66.800 €
Apartament 2 camere, ansamblu rezidential modern, Titan, Nicolae Teclu Amplasament: Apartamentul este direct de la dezvoltator, in sectorul 3, la numai 8 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Nicolae Teclu, marile centre comerciale ale cartierului : Auchan, Metro, Jumbo, Dechatlon, Dedemen si Ikea 2 , gradinite, scoli, licee si transport in comun RATB. Accesul catre punctele de interes se realizeaza in maxim 10 minute pe strazi asfaltate si iluminate public. Imobil: Constructia imobilului este pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile disponibile: canalizare, gaze naturale, curent electric, apa. Proprietate: Apartamentul este decomandat cu o suprafata totala de 76.08 mp utili. Aceasta este alcatuita dintr-un living cu acces intr-un balcon mare , aproximativ 20 mp, un dormitor , o bucatarie , un grup sanitar si un hol. Facilitati: Locuinta se vinde complet finisata si dotata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru baie, tamplarie PVC cu geam tripan, usa metalica, instalatii sanitare si electrice. Achizitie : Direct dezvoltator. Comision zero. Credit Ipotecar/Cash/ Prima casa Pret: 66.800 Euro. Pentru plata cash se ofera un discount suplimentar de 5%. Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare. ROMCO Rezidential te intampina cu blocuri noi alcatuite cu apartamente si garsoniere intime, spatioase si practice. Vom realiza un complex cu mult spatiu verde in care natura se va imbina cu frumusetea arhitecturala a blocurilor noi, oferind un mix de stil, relaxare si confort. Luam in calcul nevoile viitorilor locatari ai proiectului, si stim ca locuinta personala reprezinta si o alegere sufleteasca importanta (nu doar financiara) in care investim asteptari , incredere si multe sperante, de aceea nivelul de calitate al constructiei si finisajelor este unul foarte ridicat . Proiectul imobiliar Romco Rezidential beneficiaza de sprijinul unei echipe profesioniste de arhitecti, ingineri constructori, specialisti cu experienta in proiecte similare, care sunt mereu in cautarea celor mai eficiente solutii.
 • Suprafata 76 mp
 • An 2019
 • Decomandat
 • Etaj parter din 5
 • 16 min.
Bucuresti, 16 oct, 20:21
Metalurgiei, Cartierul Solar, apartament 2 camere, confort 1, 76500 euro
76.500 €
Metalurgiei, Cartierul Solar, apartament 2 camere, confort 1, 76500 euro O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul PYF Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin. Va propunem spre inchiriere un apartament in zona Berceni, cu design deosebit, la cheie, aflat intr-o locatie linistita. Apartamentul dispune de 2 camere, este situat la etajul 3, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau „ACASA”. Veti gasi aici camere cu pat de mijloc, un living luminos, baie - cada si o bucatarie mobilata si utilata. Apartamentul este decomandat, spatios, avand o suprafata totala de 69mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de „Work from Home” prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 9mp, potrivit pentru o cafea savurata dimineata ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de sistem de termoficare si aer conditionat. Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta. Locul de parcare atribuit proprietatii este menit sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte probleme si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi.
 • Suprafata 69 mp
 • An 2018
 • Decomandat
 • Etaj 3 din 6
Bucuresti, ieri, 16:42
Berceni, sector 4
66.700 €
 • Suprafata 55 mp
 • An 2019
 • Decomandat
 • Etaj 1 din 5
 • 9 min.
Bucuresti, 06 oct, 20:25
Berceni, sector 4
53.500 €
 • Suprafata 55 mp
 • An 2019
 • Decomandat
 • Etaj 3 din 5
Bucuresti, 06 oct, 21:10
Berceni, Brancoveanu , apartament 2 camera, decomandat ,60.000€
60.000 €
Berceni, Brancoveanu , apartament 2 camera, decomandat ,60.000€ O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin. Va propunem spre /vanzare apartament in zona berceni, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris. Apartamentul/ dispune de 2 camere, este situat la etajul.7..,finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camere cu pat de mijloc/ canapea extensibla, baie - cabina de dus si o bucatarie mobilata si utilata. Apartamentul este decomandat, spatios, avand o suprafata totala de .53 mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de sistem de termoficatie/ si aer conditionat. Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta.Locul de parcare atribuit/ pe care il veti gasi in zona proprietatii este menit sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte probleme si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi. Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcuri(fiecare ce parcuri are in functie de zona), hipermarketuri ( atat magazine stradale, Mega Image), si restaurante(fiecare ce restaurante are in zona). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament/vila, pregatit pentru a deveni caminul dvs. Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.
 • Suprafata 37 mp
 • An 2019
 • Decomandat
 • Etaj demisol din 3
Bucuresti, ieri, 14:26
Grozavesti apartament 2 camere mobilat lux boxa vanzare, 9/10, 130.000
130.000 €
Grozavesti apartament 2 camere mobilat lux boxa vanzare, 9/10, 130.000 "O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin. Va propunem spre vanzare apartament in zona Grozavesti, pe Soseaua Grozavesti, in imediata apropiere a Universitatii Ecologice, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris. Apartamentul dispune de 2 camere, este situat la etajul 9/10 al unui imobil finalizat in 2019, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camere cu pat de mijloc si canapea extensibla plus mobilier, baie - cabina de dus si sistem de ventilatie si o bucatarie inchisa, mobilata si utilata cu plita si cuptor incorporate, hota, combina frigorifica, zona de luat masa. Apartamentul este decomandat, spatios, avand o suprafata utila de 54mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 8mp, potrivit pentru un mic dejun sau o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei, cu vedere catre zona comerciala Orhideea. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala proprie si aer conditionat. Desi apartamentul nu dispune de un loc de parcare propriu, acest lucru nu va fi o problema! La doar cativa metri de intrarea in bloc, se gasesc in permanenta locuri de parcare disponibile. Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(metrou Grozavesti la 5 minute sau Politehnica la 8 minute, STB 105 la 3 minute si STB 201 la 5 minute), gradinite, scoli, parcuri(Parcul Politehnicii, Gradina Botanica), hipermarketuri (Carrefour Orhideea la 7 minute, Afi Cotroceni la 12 minute de mers pe jos) si restaurante(Quantic Pub la 3 minute). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs. Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.
 • Suprafata 55 mp
 • An 2019
 • Decomandat
 • Etaj 9 din 10
Bucuresti, 09 oct, 14:10
Grozavesti Novum Residence, apartament 2 camere la cheie, loc parcare, 122.000Eu
122.000 €
Grozavesti Novum Residence, apartament 2 camere la cheie, loc parcare, 122.000Eu "O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin. Va propunem spre vanzare apartament in zona Grozavesti, in complexul rezidential Novum Residence, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris. Apartamentul dispune de 2 camere, este situat la parterul inalt unui bloc cu 11 etaje, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine nemobilat, oferindu-va posibilitatea de a il amenaja dupa bunul plac, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camere spatioase, cu suprafete de 16, respectib 23mp, baie - cada si o bucatarie inchisa de 7mp. Apartamentul este decomandat, spatios, avand o suprafata totala de 62mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 6mp, potrivit pentru un mic dejun sau o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala proprie si aer conditionat. Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta. Locul de parcare atribuit(contra cost-20.000€) este menit sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte probleme si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi. Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(STB 601 la iesirea din complex, statia de metrou Petrache Poenaru la 5 minute, STB 105, tramvai 1, 11, 35 si metrou Grozavesti la 7 minute), scoli(UPB, Facultatea de Filosofie, Facultatea de Drept, UMF Carol Davila, Universitatea Ecologica, toate la un maximum de 8 minute cu masina), parcuri(Parcul Politehnicii si Parcul Grozavesti), hipermarketuri (Carrefour Orhideea la 9 minute), si restaurante(Shorley, Pui de Urs si restaurantele din incinta Carrefour Orhideea). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament pregatit pentru a deveni caminul dvs. Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.
 • Suprafata 55 mp
 • An 2017
 • Decomandat
 • Etaj parter din 11
Bucuresti, 08 oct, 13:22
Dristor, New City Residence, Apartament De 2 Camere, 10/11, 86.000 Euro
86.000 €
Dristor, New City Residence, Apartament De 2 Camere, 10/11, 86.000 Euro "O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin. Va propunem spre inchiriere apartament in zona Dristor, in complexul New City Residence, cu design deosebit, la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris. Apartamentul este situat la etajul 10 al unui imobil cu 11 nivele, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Apartamentul este semidecomandat, spatios, avand o suprafata utila de 35,08mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 9,67mp, potrivita pentru o cafea sau un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala proprie si aer conditionat. Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun ( statia de metrou Dristor se afla la aproximativ 400 de metrii ), gradinite ( Gradinita Puiutul Pufos ), scoli ( Scoala Gimnaziala Just 4 Kids ), hipermarketuri ( McDonald's Dristor ) si restaurante. Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta. Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs. Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.
 • Suprafata 35 mp
 • An 2015
 • Semidecomandat
 • Etaj 10 din 11
Bucuresti, 08 oct, 12:55
Berceni, Drumul Jilavei, apartament 2 camere, mobliat modern, 50000 euro
50.000 €
Berceni, Drumul Jilavei, apartament 2 camere, mobliat modern, 50000 euro O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul PYF Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin. Va propunem spre inchiriere un apartament in zona Berceni, cu design deosebit, la cheie, aflat intr-o locatie linistita. Apartamentul dispune de 2 camere, este situat la demisol, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau „ACASA”. Veti gasi aici camere cu pat de mijloc, un living luminos, baie - cada si o bucatarie mobilata si utilata. Apartamentul este decomandat, spatios, avand o suprafata totala de 53mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de „Work from Home” prea bine intalnit in aceasta perioada. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de sistem de termoficare si aer conditionat. Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta. Locul de parcare atribuit proprietatii este menit sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte probleme si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi.
 • Suprafata 53 mp
 • An 2016
 • Decomandat
 • Etaj demisol
Bucuresti, 13 oct, 18:05
Imobiliare vanzari - Apartamente 2 camere