Arthur Murray - Studio de dans Bucuresti

Cursuri Fox Trot

Fox Trot este unul dintre cele mai iubite stiluri de dans ale Americii. Acesta ofera o baza fundamentala in deprinderea celorlalte stiluri de dans.

Combinatiile usoare si cursive, ofera o varietate de pasi si usurinta in miscare. Capacitatea de a dansa pe ritmuri lente, medii sau rapide, va adauga incredere si va asigura distractie si relaxare pentru tine si partenerului tau.

Originile acestui stil de dans sunt contestate inca de catre experti, dar una dintre cele mai raspandite teorii este aceea ca a fost inventat de catre actorul de teatru, Harry Fox, in timp ce juca pe scena teatrului din New York.

Povestea spune ca Harry a inventat initial o serie de pasi care s-au dovedit a fi foarte populari printre oamenii din public, iar in cele din urma Arthur Murray impreuna cu mai multi instructori de dans, i-au preluat si au inceput sa ii predea sub forma unui nou stil de dans ce mai tarziu a fost recunoscut sub numele de Fox Trot.

Fox Trot in varianta moderna, pastreaza o mare parte din caracteristicile sale ancestrale. Asa cum un comentator a spus la un moment dat ‘este stilul de dans ce poate invatat cel mai usor si in acelasi timp, cel mai greu de stapanit’.

Astazi, Fox Trot ramane unul din cele mai populare stiluri de dans din lume!

Galerie foto
  • ...