Arthur Murray - Studio de dans Bucuresti

Cursuri Cha-Cha

Cha-Cha este unul din cele mai populare dansuri latino prin care te poti relaxa si iti poti pune in evidenta personalitatea. Prin miscarile usoare si combinatiile interesante, poti descoperi lumea fascinanta a ritmurilor latino!

Cha-Cha este un dans usor si distractiv, care a devenit cunoscut inca de la inceputul anului 1950. La fel ca si Rumba, Cha-Cha isi are radacinile in comunitatea afro-cubaneza din Havana.

Cand faimosul instructor de dans Pierre Lavelle a mers in Cuba pentru a studia dansurile locale, a observat multitudinea de pasi suplimentari pe care interpretii ii aduceau dansurilor tipice de Mambo si Rumba.

Revenit in Anglia, a inceput sa predea acesti noi pasi sub forma unui nou stil de dans, care mai tarziu a devenit cunoscut sub numele de Cha-Cha.

Numeroase teorii au incercat sa explice originile acestui nume. Oricare ar fi insa adevarata sursa, nu exista nici o indoiala asupra faptului ca acest stil de dans a devenit unul din cele mai populare stiluri de dans latino din lume!

Galerie foto
  • ...