Centrul Pediatriko, Kinetoterapie copii Bucuresti

Cursuri masaj bebe

Centrul Pediatriko organizeaza pentru toti parintii ce vor sa isi rasfete cat mai mult bebelusul cursuri masaj bebe, un concept inovativ, omologat de catre Asociatia Internationala pentru Masajul Infantil.

  De ce sa va inscrieti la aceste cursuri ? – Pentru a putea relationa mult mai usor si mai bine cu bebelusul dumneavoastra, stiut fiind faptul ca cele mai multe perceptii se realizeaza tactil.

 Urmand cursurile masaj bebe organizate de specialistii Centrului Pediatriko veti invata in scurt timp cum va puteti masa corect bebelusul dupa fiecare baita, dar si cum puteti face cu acesta exercitii usoare de gimnastica, exercitii ce il vor ajuta pe bebelus sa se dezvolte mai armonios si frumos.

  Ce invatati la CURSURILE MASAJ BEBE ?

 Specialistii Pediatriko va vor invata cu rabdare si multa pricepere : 

 • Numeroase tehnici de masaj, dedicate anumitor parti ale corpului bebelusului.  • Diverse manevre menite sa-l calmeze pe bebelusul ce sufera de colici ori caruia incep sa ii apara dintisorii  • Toate miscarile ce nu trebuie realizate in momentul manipularii copilului  • Diverse miscari de gimnastica ce il pot ajuta pe bebelus sa se dezvolte armonios si sanatos

 Nu te da in laturi cand vine vorba sa iti masezi copilasul ! Fiecare atingere va va apropia mai mult unul de celalalt si il va ajuta pe bebelus sa fie mai calm, mai linistit. In plus, ajuns la maturitate, copilul va avea mai multa incredere in sine, o personalitate puternic dezvoltata si va reactiona mai bine la situatiie de stres.

 De ce sa nu ii acorzi bebelusului tau toata atentia si ingrijirea pe care acesta o merita ? Participand la cursurile masaj bebe organizate de specialistii Centrului Pediatriko aveti sansa sa interactionati mult mai usor si mai bine cu bebelusul, oferindu-i acestuia posibilitatea de a dezvolta corect si armonios. In plus, pe perioada cursurilor, specialistii

 Centrului Pediatriko au posibilitatea sa remarce eventualele probleme ale bebelusului, care identificate din timp au sanse maxime de rezolvare.

Ce trebuie sa mai stii despre cursurile masaj bebe organizate de specialistii Centrului Pediatriko ?

 Cursurile masaj bebe sunt organizate de catre specialistii Centrului Pediatriko atat sub forma unor sedinte de grup, cat si sub forma sedintelor individuale. Nici una dintre aceste doua variante de sedinte nu dureaza mai mult de 40-45 de minute.

 In caz contrar (in sistemul medical privat romanesc exista clinici unde astfel de sedinte se intind pe parcursul unei ore) exista posibilitatea ca bebelusul sa oboseasca destul de mult, sa inceapa sa fie agitat si sa nu mai reactioneze corespunzator.

 Sedinta individuala – mamica invata alaturi de bebelusul sau cum se realizeaza corect un masaj, dar si care sunt exercitiile de gimnastica pe care va trebuie sa le repete cu copilasul (in functie de varsta acestuia). Acest tip de sedinta se realizeaza de cele mai multe ori la solicitarea expresa a parintilor, daca acestia nu isi pot adapta programul in functie de ora programata pentru desfasurarea cursului sau daca micutul prezinta o afectiune pentru care ii este interzis sa interactioneze cu alti copii

 Sedinta de grup – se realizeaza cu participarea a cinci-sase mamici, care alaturi de bebelusi invata si experimenteaza tehnici de masaj. Pe langa acestea, mamicile au posibilitatea sa relationeze si interactioneze intre ele, copiii simtindu-se foarte bine unii in prezenta celorlalti, ei comunicand de asemenea si relationand specific varstei.

 Cursurile masaj bebe organizate in sedinte de grup de catre specialistii Centrului Pediatriko includ un abonament lunar cu cinci sedinte, fiecare planificata intr-o saptamana.

 Structura cursului este urmatoarea :

 • Prima sedinta – se invata si deprinde tehnica masajului membrelor superioare si a celor inferioare  • Sedinta a doua – mamica invata sa ii maseze bebelusului trunchiul anterior si sa ii faca acestuia masaj facial  • Sedinta a treia – include diverse tehnici si manevre pentru masarea spatelui  • Sedinta a patra – are loc o recapitulare generala cu tehnicile si manevrele de masarea intregului corp al bebelusului  • Sedinta a cincea – mamica invata diversele exercitii de gimnastica pe care trebuie sa le faca impreuna cu bebelusul, exersand si tehnica masajului pentru tot corpul copilului

Galerie foto
  • ...