Centrul Pediatriko, Kinetoterapie copii Bucuresti

Cursuri Baby Roll

Centrul Pediatriko, centrul medical privat special dedicat bebelusilor si copiilor are mare grija si de parintii acestora, carora le-a rezervat programe surprize, inedite in Bucuresti.

 Ai auzit de Cursurile Baby Roll ? Stii ca acestea au mare priza la parintii din Australia, Noua Zeelanda, Europa Vestica, Africa de Sud, etc ? De ce sa nu te implici chiar de azi si tu in activarea exponentiala a legaturii pe care o ai deja cu micutul tau ?

 Centrul Pediatriko iti ofera acum sansa sa iti consolidezi, intr-un mod foarte placut si in acelasi timp fascinant, relatia cu copilul tau, prin intermediul Cursurilor BABY ROLL  si al cursurilor de “Masajul sugarului pentru parinti”

 In Romania majoritate dintre bebelusi stau in primul an de viata mai mult cu mamicile, taticii fiind ori la serviciu, ori prea putin implicati in cresterea copiilor.

 Centrul nostru revolutioneaza conceptul legaturii afective parinte-copil, invitandu-i pe ambii parinti sa petreaca in cadrul unor sedinte personalizate momente minunate alaturi de bebelusul lor.

 Toata lumea se joaca, toata lumea canta, toata lumea danseaza, toata lumea interactioneaza cu bebelusul, care astfel devine mult mai comunicativ si se dezvolta din punct de vedere psiho-motoriu mult mai bine.

 Stim ca marea majoritate a viitorilor parinti fac greseala de a crede ca venirea pe lume a unui nou membru al familiei este o provocare careia ii vor face fata cu succes.

 Numai ca lucrurile nu stau tocmai asa, un nou-nascut necesitand, pe langa responsabilitatea enorma, si o atentie deosebita din partea ambilor parinti, chiar si in momentele mai putin fericite ale existentei lor. Si putini sunt parintii care cunosc cu adevarat importanta pe care o are implicarea lor in primii ani de viata ai copilului pentru dezvoltarea armonioasa ulterioara a acestuia.

 Cursurile Baby Roll organizate in exclusivitate de catre Centrul Pediatriko le ofera acum ocazia tuturor parintilor responsabili sa faca un pas important atat in relatia cu copiii, cat si pentru ei.

  La noi totul se bazeaza pe joaca, pe distractie, pe voie buna ! Toata lumea se distreaza, toata lumea comunica, nimeni nu sta suparat sau nu pleaca trist de la cursul Baby Roll Pediatriko !

  De ce sa participi si tu la cursurile Baby Roll Pediatriko ?

  Ai sansa sa faci miscare, sa te distrezi, sa interactionezi cu alti parinti, sa schimbi idei si informatii legate de cresterea copiilor (si nu numai), sa iesi din monotonia cotidianului ce uneori pare ca te copleseste !

 Centrul nostru iti pune la dispozitie, la cele mai mici preturi de pe piata, cursuri personalizate de Baby Roll, in functie de varsta bebelusului, respectiv :  • Cursuri Baby Roll One (3-6 luni) – fiecare face cunostinta cu fiecarem ne cunoastem mai bine, incepem sa comunicam  • Cursuri Baby Roll Smart (6-9 luni) – incepem sa ne gandim la joaca, incepem sa ne miscam in pasi de dans, incepe sa incercam sa cantam (fiecare pe ‘limba noastra’)  • Cursuri Baby Roll Step (9-12 luni) – suntem deja ditamai bebelusii, numai gata pregatiti sa facem primii pasi  • Cursuri Kids Roll ( 12-24 luni) – suntem deja pe propriile picioare, invatam sa dansam si sa cantam impreuna cu mami si cu ceilalti prichindei

 Ce mister se ascunde in spatele usilor unde se desfasoara cursurile Kids Roll Pediatriko ?

 • Mare minunatie mare trebuie sa se mai intample in cele 45 de minute cat dureaza o sedinta de curs, daca e sa ne luam dupa rasetele, chicotele si numeroasele cantecele ce se aud pe mai multe voci de mamici  • Cate mamici ? Nu foarte multe, maxim cinci sau sase, ca sa se poata cunoaste si juca in voie ele si copilasii lor  • Cum se joaca ? Prin diverse exercitii pe care mamicile le realizeaza cu bebelusii, exercitii ce le aduc zambetul pe buze si celor ce ar putea trage cu ochiul de pe margine  • Ce fac bebelusii ? Se lasa manipulati in fel si chip de catre mamici (nu, nu de capul lor, ci la indicatiile si sub supravegherea unui specialist), se rostogolesc, se tarasc, se rotesc, se agata, se balanseaza, danseaza, bat din palmute si canta (bolborosesc alaturi de mamicile extrem de incantate)

 Crezi ca e de joaca ?

 Asa poate parea la prima vedere. In realitate, in spatele acestor exercitii ce pot fi considerate drept joaca, obiectivele urmarite de catre specialistii Centrului Petriatriko sunt complexe, respectiv :

   • Dezvoltarea precoce psiho-motorie a bebelusilor – se realizeaza prin stimularea senzoriala si cognitiva a acestora, avandu-se in vedere ca la aceasta varsta bebelusii au capacitatea maxima de asimilare.

 Prin diversele exercitii realizate la cursurile Baby Roll Pediatriko, urmarim dezvoltarea neuro-fiziologica deosebita a bebelusului, care incepe sa se descopere pe sine si mediul inconjurator.

 Toate miscarile ce par realizate la intamplare au o influenta semnificativa in evolutia motorie, intelectuala si emotionala ulterioara a copilasului. In timp, acesta va comunica mult mai usor si mai bine atat cu copii de varsta sa cat si cu persoanele adulte, va fi mai stapan pe sine si va avea o personalitate destul de puternica

   • Stimularea si dezvoltarea gradului de socializare si de interactionare al parintilor – Toti parintii care participa la aceste cursuri vor avea sansa sa isi faca noi cunostinte, cu care sa schimbe pareri, idei, informatii legate de cresterea si dezvoltarea copiilor. In plus, pe langa inducerea unei stari de bine generala, stare ce se va trasnmite ulterior si asupra bebelusilor, parintii reusesc sa scape de rutina zilnica, eliminand in acelasi timp si stresul cotidian, stres ce poate cauza numeroase neplaceri   Cursurile Baby Roll Pediatriko - 100 % rasfat, - 100 % distractie, - 100% avantaje nebanuite!

Galerie foto
  • ...