Ccat Solution Grup - Consultanta in domeniul protectiei mediului Bucuresti

Managementul Proiectelor

...
Managementul Proiectelor

CCAT reuneste o echipa de profesionisti cu o bogata experienta practica si cunostinte aprofundate în acordarea de asistenta tehnica  pentru managementul proiectelor.  

 

Exista de multe ori situatii în care unele proiecte odata scrise si aprobate ajung sa se confrunte cu probleme neprevazute la momentul elaborarii studiului de fezabilitate sau a proiectului tehnic.
Expertii companiei va pun la dispozitie servicii de consultanta în managementul proiectelor aflate în implementare, în multiple surse de finantare si tipuri de investitii, având posibilitatea  sa va furnizeze solutii si alternative, pe baza experientei acumulate de-a lungul timpului.
Serviciile pe care vi le punem la dispozitie acopera atât asistenta tehnica oferita în vederea implementarii proiectelor (asigurând totodata si întrebuintarea adecvata a fondurilor disponibile), cât si servicii de publicitate si informare privind derularea investitiilor.
Expertii CCAT sunt în masura sa ofere sprijin calificat si eficient clientilor în vederea valorificarii experientelor anterioare în managementul proiectului, în functie de tipul de investitie, inclusiv prin oferirea de instruiri pe probleme generale sau specifice legate de implementarea proiectelor (cu precadere a celor din domeniul protectiei mediului).