Luxe Design Studio - Tavane extensibile, Bucuresti

Membrana extensibila satinata

...
Membrana extensibila satinata

Texturi Satinate

La lumina becului textura usor sclipeste. Textura naturala a membranei extensibile nu modifica armonia in camera, chiar din contra o accentueaza. Tavanul nu va fi accentuat, insa va contribui la asigurarea unui mediu confortabil. Stilurile de interior, clasice sau moderne — orice amenajare a spatiului se va bucura de un mai mare beneficiu, daca alegeti montarea tavanelor extensibile cu textura satinata. Dormitorul copilului, sufrageria, bucataria, baia, birou — textura satinata va arata perfect in fiecare camera. In plus, aceasta folie este prezentata in diferite nuante. Tavanele extensibile satinate se utilizeaza foarte des pentru imprimari, primind un produs finit cu o claritate excelenta. Pe acest tip de textura se poate imprima orice desen sau imagine. Imaginea imprimata va fi de cea mai inalta calitate: cu trasaturi clare si precise, culori vii ce corespund cu originalul imaginii alese. Plafoanele satinate cu imprimare isi pastreaza aspectul un timp indelungat, fara sa se decolorize sau sa se imprastie culorile, chiar si dupa cativa ani buni de exploatare.

Un astfel de design va completa incaperea cu gust rafinat, un stil de interior unic, care nu isi pierde niciodata exclusivitatea.

Are un aspect discret, frumos ?i foarte elegant. Sideful din membrana este observat in razele de lumina naturala sau de la corpul de iluminat. In paletar gasiti patru nuante de culoari alb si trei nuante de crem.  Textura satin prin  aspectul sau simplu se incadreaza perfect in spatiile administrative, medicale, scolare, de afaceri ?i spatii de locuit.

Tavanele extensibile ajuta la mentinerea unei temperaturi optime in incapere, sub ele pot fi mascate materiale suplimentare de izolare ?i retele de comunicare. Mentinandu-?i in timp aspectul, culoarea ?i celelalte caracteristici. Acest tip de tavan nu are nevoie de intretinere, iar in caz de necesitate se curata usor.