Transparent Design - Fabricare si prelucrare sticla, mobilier din sticla, Bucuresti

Emailare sticla

Procesul de emailare sticla este folosit in vederea obtinerii de sticla emailata. Acest procedeu consta in aplicarea uniforma (de regula cu ajutorul unor echipamente specifice) a unei vopsele ceramice speciale, urmata imediat de procesul de securizare al sticlei. Astfel, stratul de vopsea aplicat devine mult mai rezistent si are un aspect uniform. De asemenea, prin procesul de securizare sticla se confera rezistenta mecanica sporita in caz de spargere si se asigura stabilitate garantata culorii.

Datorita procesului tehnologic de emailare, sticla poate fi utilizata atat in amenajari interioare, cat si in aplicatii exterioare devenind un element tot mai des utilizat de arhitecti si designer.

Printre ariile de folosire a sticlei rezultata prin emailare se numara:

  • fatadele exterioare ale cladirilor
  • placarea peretilor interiori
  • pereti si usi din sticla
  • poate fi folosta ca si componenta a geamurilor termopan (pentru a obtine un confort solar optim)

Fabrica noastra de sticla a pus in functiune la sfarsitul anului 2016 o linie profesionala de vopsire sticla ROLLMAC MULTIGLASS 2600/3 alcatuita dintr-un ROLLER pentru aplicarea vopselei impreuna cu un cuptor de uscare ce contribuie la cresterea productivitatii, respectiv executia a cca. 60 mp sticla colorata/ora.

Galerie foto
  • ...