Transparent Design - Fabricare si prelucrare sticla, mobilier din sticla, Bucuresti

Prelucrare sticla CNC

Centrele de prelucrare cu comanda numerica in coordonaterealizeaza automat o gama variata de operatii, respectiv taiere, prelucare cant, gaurire, decupare si gravare. Este ideal pentru executia sticlei destinate mobilierului si constructiilor (blaturi, trepte, balustrade, usi, etc.) cu forme diverse si decupaje complexe ce necesita o acurateta deosebita si care nu pot fi realizate manual sau de catre utilajele obisnuite.

De asemenea abaterile rezultate in urma procesului de prelucrare pe CNC sunt minime, datorita programarii automate a operatiilor pe baza fisierelor ACAD ce pot fi importate in calculatorul utilajului. Totodata, timpii de realizare ai panourilor pe CNC sunt mai mici, in software-ul de baza al utilajului existand inmagazinat un numar mare de forme si decupaje ce pot fi ajustate la cotele dorite usurand astfel munca programatorului.

Transparent Design detine 3 CNC-uri , unul orizontal marca BAVELLONI si doua utilaje verticale de ultima generatie marca CMS, eliminand astfel executia manuala a panourilor si a abaterilor de masurare.

Calitatea acestui proces este foarte importanta pentru evitarea spargerii geamurilor la securizare sau la montaj in cazul prinderilor mecanice si a fixarii feroneriei.

Galerie foto
  • ...