Transparent Design - Fabricare si prelucrare sticla, mobilier din sticla, Bucuresti

Finisare cant sticla

Finisarea implica prelucrarea muchiilor panourilor de sticla cu utilaje de ultima generatie ce confera sticlei pe langa aspectul placut, siguranta in manipulare si functionalitate.  Transparent Design poate executa cant atat pe suprafete drepte, cat si pe suprafete curbe. Rotunjirea colturilor este absolut necesara in cazul unor produse ca blaturile de masa sau glafurile din motive de siguranta.

Utilajele folosite de noi pot finisa atat geamul float cu grosimi de 3-30 mm, cat si geamul duplex/laminat (trepte, podeste), conferind muchiilor prelucrate un aspect mat, lucios sau bizot, in functie de cerintele clientului. De exemplu, in cazul executiei de trepte, geamurile sunt supuse initial unei slefuiri individuale a muchiilor, iar dupa laminare, treapta finita este supusa prelucrarii finale in vederea obtinerii luciului si a bizotului. Astfel, se creeaza imaginea unui singur cant unitar.

De asemenea, utilajul Bavelloni VE 500 – V10 poate fi reglat in vederea obtinerii unui cant tesit 0 - 45 °.

Transparent Design a achizitionat o masina bilaterala de prelucrare cant la orizontala - BAVELLONI HE500 (2019), ce prelucreaza automat cantul intr-o singura trecere. Productivitatea crescuta si acurateatea respectarii cotelor reprezinta avantajele acestui utilaj.    

Galerie foto
  • ...