Vollmax - Incalzire, ventilatie si aer conditionat Ilfov

Montaj aer conditionat

Ai nevoie de un produs sau un serviciu care sa iti asigure confortul termic de acasa, de la birou sau din oricare alt mediu de lucru? Trebuie doar sa apelezi la profesionistii de la Vollmax! In catalogul nostru vei descoperi o gama larga de solutii tehnice optime, ansambluri, piese si echipamente pentru cele mai performante si eficiente sisteme de climatizare si tratare a aerului. In plus, iti punem la dispozitie asistenta tehnica de calitate, consultanta in alegerea si dimensionarea corecta a echipamentelor de climatizare, servicii de instalare aer conditionat si service de specialitate.

Echipamente, piese, accesorii si montaj de calitate superioara

Specialistii din echipa de instalare aer conditionat Vollmax au experienta deosebita in domeniu, astfel incat iti vor oferi cele mai bune solutii referitor la proiectarea si instalarea sistemelor de tratare a aerului, indiferent de necesitatile spatiului sau de particularitatile cladirii.

Atunci cand alegi un aparat de aer conditionat din oferta Vollmax, te vei bucura de cele mai noi tehnologii disponibile in prezent, o functionare eficienta si silentioasa, un consum redus de energie si performante optime. Acelasi standard defineste si serviciile de instalare aer conditionat pe care ti le punem la dispozitie, intrucat scopul nostru principal este de a oferi produse si servicii la cel mai inalt standard de calitate si performanta. Astfel, orice interventie de instalare aer conditionat acasa ori la birou va fi tratata cu profesionalism si va asigura cel mai bun rezultat atat din punct de vedere estetic, cat si din perspectiva performantelor tehnice.

Foarte multe persoane nu se informeaza corect in legatura cu serviciile de instalare aer conditionat pe care le achizitioneaza. Astfel, lucrarile de care “beneficiaza” atunci cand se orienteaza exclusiv in functie de pret sunt fie incorecte din punct de vedere tehnic, fie gresite din perspectiva estetica. Daca vrei sa eviti mizeria, gaurile dimensionate gresit, craparea si murdarirea peretilor, spargerea tencuielii, izolarea defectuoasa si alte inconveniente, apeleaza la serviciile profesionale de instalare aer conditionat oferite de echipa Vollmax! De regula, un montaj aer conditionat cuprinde urmatoarele:

- cablu electric de calitate superioara;

- banda de matisat rezistenta la radiatiile solare;

- traseu frigorific izolat cu armaflex cu o lungime de circa 3 metri;

- furtun special pentru evacuarea condensului;

- console stabile pentru prinderea unitatii exterioare in functie de necesitatile spatiului de lucru;

- consumabile precum suruburi, dibluri si alte accesorii specifice montajului;

- gaura de strapungere cu un diametru de 55 mm.

 

Absolut toate piesele, consumabilele si instrumentele folosite de specialistii nostri sunt de calitate superioara, astfel incat sa poata oferi cele mai bune rezultate. Pentru a asigura eficienta si performanta instalatiei de tratare a aerului, fiecare lucrare de instalare aer conditionat va implica si vidarea traseului frigorific cu ajutorul pompei de vacuum. In plus, specialistii din echipa Vollmax se vor asigura ca fixarea unitatii externe a aparatului de climatizare permite un acces facil si in cazul operatiunilor ulterioare, precum curatarea, intretinerea sau diverse interventii de service.

Calitate garantata de cei mai mari producatori din domeniu

Fiecare aparat si echipament de tratare a aerului din catalogul Vollmax vine insotit de certificat de garantie, iar producatorii de top din domeniu ofera intre 2 si 7 ani de garantie. Tocmai de aceea, fiecare lucrare de instalare aer conditionat asigura tot confortul de care ai nevoie.

Galerie foto
  • ...